Mees (10) in

Mijn vader cijfert mij weg

Ik heb een vader die mij wegcijfert

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Naomi
16 dagen geleden

Hey Mees, Wat knap dat je naar dit forum bent gekomen om je verhaal te delen. Wat rot voor je zeg, dat je het gevoel hebt dat je vader je wegcijfert. Ik kan me voorstellen dat het helemaal niet fijn voor je is dat je vader dat doet. Ik kan me best wel vinden in jou situatie. Mijn vader heeft mij namelijk heel lang genegeerd; hij deed alsof ik niet bestond. Hierdoor had ik het gevoel dat hij mij niet belangrijk vond. Ik voelde me daarom vaak verdrietig en afgewezen. Hoe merk jij dat je vader je wegcijfert? En hoe… Lees verder »

Carmen
Carmen
21 dagen geleden

Hi Mees, Wat fijn dat je de weg naar het forum gevonden hebt en wat knap dat je deelt wat je lastig vindt. Ik lees dat je het vervelend vindt dat je vader je wegcijfert. Ik kan mij voorstellen dat dat iets is wat heel vervelend is en wat jou niet fijn laat voelen. Zou je misschien wat meer kunnen vertellen over hoe je vader dat doet? Als ik het gevoel had dat een van mijn ouders mij wegcijferde probeerde ik dit altijd tegen ze te zeggen, ook al vond ik dit heel lastig. Ik schreef het dan voor mijzelf… Lees verder »

Demi
21 dagen geleden

Lieve Mees, Dat klinkt erg vervelend! Ik snap dat dit jou een rotgevoel geeft. Ik heb dat gevoel zelf vroeger ook wel eens gehad en dat was niet leuk. Wat mij heeft geholpen is om een keer met mijn vader te praten en te vertellen dat ik me soms niet gezien voelde. Ik vroeg hem toen of we soms samen iets leuks konden doen, zo had ik dan even alle aandacht van mijn vader voor een dagje. Dat hielp goed en we zijn toen vaker samen dingen gaan doen! Bijvoorbeeld wat drinken op een terras of samen wandelen en kletsen.… Lees verder »