LilaLola (12 jaar) in

Mijn vader belt niet

hallo allemaal.

mijn vader is 3 weken geleden thuis gekomen ik zou dat 2e wiekend dat hij thuis was naar hem toe gaan maar dat ging niet door omdat hij mij niet wilde op halen om dat ik geen corona test wilde doen. die zondag daar na heeft hij mij wel gebeld maar dat was tijdens het eten mijn stiefvader had de telefoon opgenomen en gezegd dat hij later terug moest bellen toen kregen we later een mail van hem dat hij niet terug wilde bellen omdat hij vond dat we onbeschoft deden. deze zondag heeft hij weer niet gebeld.

wat kan ik doen om er voor te zorgen dat hij dat wel doet?

groetjes LilaLola

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
LilaLola
LilaLola
23 dagen geleden

bedankt voor de tips ik ga hem straks bellen.

Lars
23 dagen geleden

Hoi lieve LilaLola, Wat vervelend dat je je vader al zo lang niet gesproken en gezien hebt. Als ik vroeger op vakanties was en een van mijn ouders een tijd niet sprak vond ik dat erg vervelend en verdrietig. Ik snap dus dat je er mee zit. Ik kan begrijpen dat je stiefvader heeft gezegd dat bellen tijdens het eten niet heel handig is. Dan wordt je eten koud en dat is ook niet handig 😉 Als ik hardop ga denken dan denk ik twee dingen. 1. Kan jij je vader niet bellen? Dan kan je hem spreken en kan… Lees verder »

Veerle
Veerle
23 dagen geleden

heey, wat goed dat je je bericht hier durft te delen!
ik snap dat dit een super lastige situatie is. misschien zou je hem een appje kunnen sturen en vragen waarom hij niet gebeld heeft? dat jij wel graag bellen wilt omdat je hem mist!
veel succes, liefs..

Leonora
Leonora
23 dagen geleden

Lieve LilaLola,

Je geeft aan dat je vader jou niet belt en dat je dat wel graag zou willen. Is er een mogelijkheid dat je zelf naar je vader kan bellen, of hem een kaartje kan schrijven waarin je aangeeft dat je het leuk zou vinden om hem te spreken?
Mijn tip is dat je voor jezelf opschrijft wat je fijn zou vinden in het contact met je vader. Dit kan je tijdens een telefoongesprek aangeven of hem op een kaartje schrijven als je hem niet kan bereiken.
Ik hoop dat je hier iets aan hebt!
Liefs,
Leonora