I (14 jaar) in

Mijn vader

Hallo, mijn ouders zijn al gescheiden toen ik nog maar een paar maanden oud was. Sindsdien woon ik bij mijn moeder en heb ik nooit contact gehad met mijn vader. Ik wil mijn vader graag leren kennen maar volgensmij is er zo geregeld dat dat niet kan. Kan ik daar nog wat aan veranderen?
Xx

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Feline
Feline
9 jaren geleden

lieve I, Wat goed dat je ons hier om advies komt vragen, ik snap dat het lastig voor je is. Het is begrijpelijk dat je graag je vader wil leren kennen. Ik denk inderdaad zoals Isabel al zegt, dat je het beste eerst bij je moeder kan gaan informeren over het precieze verhaal waarom jullie geen contact meer met hem hebben? Mocht je dit te lastig vinden schrijf je gevoelens dan voor haar op papier, waarom je je vader graag zou willen ontmoeten enz. dan wordt je moeder er misschien niet mee overvallen en kan ze even rustig nadenken hoe… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Lieve I, Ik kan goed begrijpen dat jij nu op de leeftijd bent gekomen dat je je vader beter wil leren kennen. Het beste is denk ik dat je bij iemand aangeeft dat je dit graag wil. Het beste zou je moeder zijn, maar mocht je dit eng/spannend vinden, dan zou je het er met een oom/tante over kunnen hebben en dat jullie later in gesprek gaan met je moeder. Ik denk dat je moeder vanaf het begin wel weet dat er ooit een keer een moment komt waarop haar dochter (jij dus) graag haar vader wil leren kennen, dit… Lees verder »