Anoniem (11 jaar) in

Mijn vader

Hoi allemaal,
Heeft iemand advies voor iemand die door haar vader geschopt en uitgescholden wordt?
Mijn ouders zijn al voor dat ik geboren was gescheiden.
mijn vader heeft toen een nieuwe vriendin gekregen en is toen getrouwd.
Mijn moeder heeft des tijds ook een nieuwe vriend gekregen en is getrouwd.
Helaas is mijn vader 8 maanden geleden gescheiden.
Ik woon nu met mijn vader in een flat.
ik ben doordeweeks 2 dagen bij hem en om het weekend samen met mijn zusje.
En in de vakantie was ik ook bij hem en toen gingen we naar een natuur park en vijfhuizen.
ik wou zelf op mijn step omdat ik bijna nooit op mijn step zit en ik wou dus even niet dat
mijn zusje erop ging, toen werd mijn vader boos en riep me en zei:’ een vals kreng ben je!’ En toen stak hij zijn middelvinger naar me op!
Later toen we thuis kwamen en nog bij de auto stonden sloeg mijn zusje me op mijn billen en ik deed dat terug alleen met mijn voet. Ik vind dat dat moet kunnen. En ,ijn vader niet dus toen heeft hij me geschopt op mijn heup!
Sinds dien durf ik niet meer naar hem toe.
Als je dit leest geef me dan alsjeblieft advies want ik kan me ook al niet meer concentreren op school.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

lieverd, Ik kan me voorstellen dat je heel erg geschrokken bent toen je vader dit deed! dat had hij niet moeten doen. Ik denk dat het goed is dat je naar iemand toe gaat die je vertrouwt. Misschien iemand op school? Een juf of meester. Vertel dan wat er gebeurd is, Ik denk ook dat het goed is als je het tegen je vader zegt hoe je geschrokken bent, misschien kan diegene je er bij helpen? Ik hoop dat je vader het begrijpt. Het belangrijkste is dat je blijft delen met die persoon hoe het verder gaat, zodat zij je… Lees verder »

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hi anoniem, Wat een schrik! Wat je vader gedaan heeft is niet goed en ook al heeft hij nog zo’n rotdag, hij mag dat echt niet doen. Als ik je berichtje goed begrijp is dit gelukkig wel de eerste keer dat hij dit deed. Klopt dat? Ik vind het ook een goed idee als je hem schrijft of appt hierover. Probeer te vertellen hoe jij je voelt. Kun je er verder met iemand over praten? Met je moeder is dat misschien lastig, maar misschien is er een andere volwassene die je vertrouwd in je familie of anders op school? Je… Lees verder »

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi anoniem, Oei, ik zou ook wel even geschrokken zijn na zoiets. Kan me voorstellen dat je niet meer naar hem toe durft te gaan. Maar, heb je dit ook al tegen hem gezegd? Misschien heeft hij het niet zo bedoeld, had hij net z’n dag niet waardoor hij een beetje tegen je uitschoot. Wat natuurlijk niet zegt dat een middelvinger opsteken en een schop tegen je heup goed is!!! Misschien is het goed om hem een briefje te schrijven waarin je schrijft dat je erg geschrokken bent van wat er is gebeurd. Misschien is het goed om iemand te… Lees verder »