annoniemie (11 jaar) in

Mijn vader

hoi allemaal ik zal proberen het kort te houden, maar het is best moeilijk om het kort te houden.
ik zit echt met een probleem want bij mijn vader wordt mijn moeder de hele tijd zwart gemaakt en allemaal dingen die ik helemaal niet wil weten, en hij probeert ons zo tegen onze moeder op te zette! (ik heb ook nog 2 broertjes) en bij mijn broertjes lukt dat maar niet bij mij, en dat is heel vervelend want ik ben bang dat ze bij mijn vader gaan wonen, en ik ga waarschijnlijk bij mijn moeder wonen.
en ze gaan dan helemaal in ede wonen en dat wil ik niet.

en verder vond ik eerst mijn moeders nieuwe vriend een creep want hij was klein en een beetje rood en hij moest altijd om zijn eigen grapjes lachen. ik was bang dat hij opeens midden in de kamer stond en dan aan me ging zitten.
maar nu gaat het een stuk beter alleen heb ik nog steeds dat eerste probleem en ik weet niet wat ik moet doen want als ik het zeg wordt hij boos of hij gaat zeggen dat ie het maar moeilijk heeft en dan denk ik van ik heb het ook moeilijk want ik ben hier de dupe van. ik steek tegen het scheiden en dat soort dingen mijn middelvinger op!!!!!!!!!!!!!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
stefanie
stefanie
9 jaren geleden

beste anoniem

ik snap dat het soms lastig is en daarom denk ik dat je gewoon je eigen mening moet volgen ander loopt het heel anders af dan je zelf wil

Evy
Evy
9 jaren geleden

Hoi anoniempje, Bedankt voor je berichtje. Wat vervelend dat je vader jouw moeder zwart maakt. Ik vind het heel knap dat jij tegen je vader hebt gezegd dat jij het niet leuk vind dat je vader zulke dingen over je moeder zegt. Je hebt helemaal gelijk dat jij het ook moeilijk hebt. Omdat je zelf al zegt dat praten met je vader niet geholpen heeft kan misschien er over nadenken om iemand anders te vragen om met je vader te praten. Misschien een oom/tante of opa of oma? Misschien kan één van hen je vader uitleggen dat het voor een… Lees verder »