Anna (15 jaar) in

Mijn vader

mijn ouders zijn vroeger toen ik een jaar of drie was ook gescheiden geweest, ik kreeg er natuurlijk niet veel van mee, maar ik weet wel dat mijn vader vreemd ging, mijn moeder wou me dat nooit vertellen om me daar in te beschermen, mijn ouders kwamen weer bij elkaar en gingen opnieuw trouwen, mijn moeder wou mijn vader een 2de kans geven, achteraf had ze dat nooit moeten doen, hij is opnieuw de fout in gegaan, hij ging op skieeen met zn zogenaamde goeie vrienden, hij was daar en dacht 500 km van huis kan ik doen en laten wat ik wil, mijn vader was al terughoudend toen die thuis was en wist wat er ging gebeuren hij wou het afzeggen maar mama zei dat die toch moest gaan, mijn moeder heeft er een detective achter aan gestuurd en ja zo bleek dat mijn vader weer vreemd ging, hij kwam thuis en mijn moeder had al zijn koffers klaar gelegt, hij kon dus zo vertrekken. Mijn vader kwam thuis en hij riep direct ‘ er is veder niks gebeurd ‘ maar mijn moeder had alles gezien. Nu een jaar later zit ik er steeds tussen in, mijn vader heeft alchohol problemen en maakt mijn moeder voor alles uit, hij wil niet betalen en draait de rollen om, hij zegt dat mijn moeder met 3 mannen is vreemdgegaan en gek genoeg mensen geloven dat, terwijl het zwart op wit staat dat mijn vader is vreemdgegaan, hij scholt mijn moeder uit voor ‘slet’ ik ben zo boos geworden dat ik hem bijna tegen de flakte sloeg en mijn zus ook, mijn broer is er al een jaar niet meer geweest want hij heeft geen vader nodig zegt hij, Mijn vader is nooit een goeie vader geweest, hij was altijd met zn bedrijven bezig en zoveel mogelijk geld verdienen ik kreeg nooit te horen dat die van me hielt, ik kreeg nooit een knuffel, dus een hechte band heb ik niet met me vader, ik ben laatst zelfs bij hem weggelopen omdat hij zo dronken was snachts, gewoon op een woesndag nacht, dat hij in de woonkamer op de grond lach zo dronken als ik weet niet wat, ik schrok heel erg en heb direct me spullen gepakt en mijn moeder opgebelt, ze kwam me halen. ik ben daar heel erg kapot van geweest, en zo doet hij ons steeds meer pijn met dingen over mijn moeder zeggen, als ik daar dan kom en het gaat over mijn mama moet ik heel erg boos worden anders houd hij niet op. Ik heb er veel verdriet van.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yuki
Yuki
9 jaren geleden

Wat erg mijn vader wil me juist zien maar hij doet niet zo veel aan mijn zusjes willen hem niet zien omdat hij alleen maar kusjes geeft hij doet als of niks is gebeurt echt heeeeeeel flauw ik ging nog op 19 april met hem naar honkbal wedstrijden geweest maar hij zat lekker te chatten op zijn telefoon dus……. Irritant hé die rot gevoel in je hart Probeer van je er af te schudden dat zei mijn tante.. En ze begrijpt het ook heel goed of je kan eventueel naar de huis arts gaan want hun houden dat geheim wat… Lees verder »

Didi
Didi
10 jaren geleden

Mijn moeder ging ook vreemd toen mijn moeder nog getrouwd was met mijn vader.. toen ze in 1988 gescheiden waren een jaar later trouwde ze dus met mijn stiefvader waar ze uiteindelijk ook van scheiden..
Mijn moeder ging dus vreemd toen ze nog in relatie zat nog met mijn biologische vader…

Tessa
Tessa
10 jaren geleden

Hoi Anna, Dat is nogal een verhaal… Ik heb het eerlijk gezegd nog nooit gehoord van ouders die scheiden dan weer hertrouwen. Ik kan me heel goed voorstellen dat dat al vreemd voor je was, ook al was je nog jong. Maar wat daarna allemaal nog is gebeurd is helemaal heftig voor jouw moeder en jullie gezin. Ik ben in ieder geval heel erg blij om te lezen dat jij, je zus en je broer allemaal hetzelfde denken over de situatie. Hopelijk heb je veel steun aan ze. Als je in de toekomst graag tips zou willen over iets, kan… Lees verder »