xanno.niemx (13 jaar) in

Mijn vader

hei

mijn ouders zijn sinds ik drie ben gescheiden
de reden weet ik niet….

mijn vader is 8 jaar getrouwd en heeft 2 kinderen bij zijn nieuwe vrouw

ik woon nu bij mijn moeder
en dat blijft ook zo

Ik zie mijn vader al erg weinig…
maar nu gaat hij ook nog eens verhuizen naar duitsland!!!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
xanno.niemx
xanno.niemx
8 jaren geleden

heel erg bedankt voor de tips hier kan ik zeker wat mee!!

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo anoniem, Wat moedig van je om hier om advies te vragen. Ik kan mij voorstellen dat je dit inderdaad erg moeilijk vindt, want het is natuurlijk wel een grote verandering in jouw leven. Ik snap dat het heel moeilijk is om erover te praten en jouw gevoelend te uiten. Daar heb ik af en toe zelf ook nog moeite mee! Ik zou proberen er toch eens met jouw vader over te gaan praten, dit kun je het beste onder vier ogen doen, denk ik. Als je het fijn vindt, dan kun je bijvoorbeeld ook vragen of jouw moeder mee… Lees verder »

Meike
Meike
8 jaren geleden

Hoi anoniem, Wat een nare situatie voor je. Ik snap heel goed dat je het hier moeilijk mee hebt. Helemaal omdat je zo jong was toen je ouders gingen scheiden en je niet zo goed weet wat de reden hier van was. Misschien kan je een brief schrijven en die aan je moeder en je vader geven of sturen. Vaak maakt dat het wat makkelijker om te vertellen wat je dwars zit en waar je het moeilijk mee hebt. Zo kan je aangeven dat je het eigenlijk helemaal niet fijn vind dat je je vader niet zo vaak ziet. Als… Lees verder »

Yannick
Yannick
8 jaren geleden

Beste Anoniem, Dankjewel voor je berichtje. Goed dat je om advies en hulp vraagt;-) Ik begrijp dat het moeilijk voor je is dat je vader gaat verhuizen. Een ander land klinkt ook meteen heel ver. En als je hem al nauwelijks ziet op dit moment, snap ik dat je bang bent dat je hem straks al helemaal niet meer ziet. Heeft je vader al een voorstel laten horen? Dat hij bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd iets leuks met jou wil gaan doen? Werk is belangrijk en het is tof voor hem dat hij een mooie baan heeft in Duitsland,… Lees verder »