Brighid (11) in

Mijn tip!

Ik vind het moeilijk als ik bij mijn vader ben omdat ik dan mijn moeder mis en mijn tip is haal diep adem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Benthe
18 dagen geleden

Hoi lieve Brighid, Allereerst heel erg bedankt voor het delen van jouw ervaring en je tip. Wat fijn dat het jou helpt om even goed diep adem te halen! Zoek je hiervoor ook een rustig plekje op? Ik weet nog dat ik er ook heel veel moeite mee had om van mijn vader naar mijn moeder te gaan en andersom. Het liefste wil je gewoon dat papa en mama alle twee bij je zijn, maar helaas gaat dat niet. Wat mij heel erg heeft geholpen in die tijd was om er met mijn zus over te kletsen. Ik kon haar… Lees verder »

Naomi
18 dagen geleden

Hey Brighid, Ik herken heel erg wat je zegt. Ik vond het ook altijd moeilijk om mijn moeder te moeten missen, terwijl ik bij mijn vader was. Ik snap dat dat ook lastig is voor jou! Wat goed dat je jouw tip deelt met anderen. Op ademhaling letten helpt mij ook heel erg als ik bijvoorbeeld gespannen ben. Wat mij vroeger ook hielp was contact houden met mijn moeder. Zo belde ik haar bijna dagelijks wanneer ik bij mijn vader was. Ook ging ik wel eens een keertje extra op bezoek. Misschien kan jou dat ook helpen! Bedankt voor het… Lees verder »

Anne
18 dagen geleden

Lieve Brighid, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden, en wat fijn dat je hier jouw tip wil delen! Super goed dat je zelf weet hoe je met je verdriet om kan gaan. Ik miste mijn ouders ook vaak als ik bij de ander was. Ik had toen aan mijn ouders gevraagd of ik een foto van de ander ouder op mijn slaapkamers mocht, en dat mocht! Dan kon ik toch nog naar ze kijken als ze er niet waren. Als we in de zomer op vakantie gingen, dan kon ik ook even naar Nederland bellen, en vertellen hoe… Lees verder »