Jens (11) in

Mijn stiefbroertjes zijn irritant!

Hoi, ik heb last van mijn stiefbroertjes. Ze doen heel irritant en zijn heel druk. Kan jullie misschien een paar tips aan mij geven?

Groetjes jens

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Romy
1 jaar geleden

Hey Jens, wat goed dat je je vraag op het forum stelt. Het kan best vervelend zijn als je stiefbroertjes irritant en heel druk zijn. Ik heb zelf ook stiefbroertjes gehad, en dat vond ik heel erg wennen, want ook zij waren best druk en soms irritant. Ik zag hun niet zo veel, dus dat scheelde wel. Maar als je vaker samen bent, is het wel slim om even te kijken wat je er aan kunt doen. Het zou vervelend zijn als je er veel last van blijft hebben. Weet je vader of moeder dat je dit ook lastig vindt?… Lees verder »

Sunne
1 jaar geleden

Hey jens ik heb het zelfde en mijn tip voor jou is negeer ze zoek een plekje voor jezelf op zoals je kamer (als je die niet hoeft te delen) en laat dan aan je vader of moeder weten dat dat echt jou plekje is en als je met rust gelaten wil worden dat dat ook gebeurd omdat het jou kamer is. Wat je ook nog zou kunnen doen is het tegen 1 van je ouders vertellen en vragen of ze je willen helpen ik had met mijn moeder een code woord voor als ze vervelend deden zodat mijn moeder… Lees verder »