Skip to content
Veerle (13 jaar) in

Mijn situatie in het kort

Heyy,
Ik ben Veerle en ben 13 jaar.
Mijn hobby’s zijn: acteren, hockey, zingen, soms fotograferen, editten en films/series/YouTube kijken.
Sinds dat ik 9 jaar ben zijn mijn ouders gescheiden, kortom 4 jaar.
Mijn ouders zijn nu nog steeds bezig met die scheiding (een gemiddelde scheiding duurt ong een half jaar)
In 4 jaar tijd is al veel gebeurd, ik heb veel gedoe gehad met mijn vader waardoor ik nu het contact heb geminimaliseerd.
Eerst ging ik 1x in de 2 weken een weekend logeren en na veel gedoe waar ik later over ga schrijven, ga ik nog maar 1x in de 2 weken een kop koffie ofz drinken.
Sterker nog, dat nog haast niet eens meer.
Dit ben ik in het kort mijn situatie kort.
Ik ga het snel verder uitbreiden.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LotteCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lotte

Hoi lieve Veerle, Welkom op het forum! Bedankt voor je berichtje en het delen van je verhaal. Super leuke hobby’s heb je zeg 🙂 Wat rot dat de scheiding al zo lang duurt en dat er zo veel gedoe is geweest. Wat je schrijft over je vader klinkt voor mij heel herkenbaar. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 jaar oud was en rond de leeftijd die jij nu hebt had ik ook veel gedoe met mijn vader. Ook ik ging in eerste instantie één keer in de twee weken bij mijn vader logeren, maar dat werd steeds minder en… Lees verder »

Charlotte

Lieve Veerle, Wat fijn dat je ons forum gevonden hebt en wat dapper dat jij je ervaring met ons durft te delen! Ik zie dat je je verhaal nog verder wil uitbreiden, ik weet verder nog niet zo goed waar je vraag ligt. Van je verhaal af krijg ik het idee dat je opzoek bent naar een buddy. Een buddy is iemand waarmee je kan chatten uit het samengestelde team van Villa Pinedo die naar jou luistert en advies kan geven wanneer nodig. Vraag deze hier aan: https://www.villapinedo.nl/ik-wil-een-buddy/ Als ik het helemaal verkeerd heb en je toch niet opzoek bent… Lees verder »