Amber (10 jaar) in

Mijn rechten

hoi
ik heb een vraag wat zijn mijn rechten en hoe kan ik daar mee om gaan wand mijn ouders doen echt heel stom tegen elkaar en mijn vader vind de wet van de privacy niet nodig en dat vind ik niet fijn
groetjes Amber

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
7 maanden geleden

Lieve Amber, Dank je wel voor jouw berichtje op ons forum. Ik zie dat Hilde jou al super goede tips heeft gegeven, wat fijn! Je schrijft dat jouw ouders stom doen tegen elkaar, dat klinkt echt heel vervelend! Mijn ouders gingen altijd best goed met elkaar om, maar zeiden soms wel nare dingen over elkaar en dat vond ik helemaal niet leuk. Ik heb dat nooit gezegd, soms heb ik daar wel spijt van want ik vond dat toen best pijnlijk. Misschien kun je, zoals Hilde ook zegt, er eens met hen over praten? Ik zou dit best lastig vinden.… Lees verder »

Hilde
7 maanden geleden

Hoi Amber, Super knap dat je hier een berichtje plaatst! Ik snap dat je het niet fijn vindt dat je vader privacy niet nodig vindt. Wat doet hij precies? Toen ik bij mijn moeder woonde had ik altijd wel veel privacy en dat vond ik heel fijn! Heb je al eens tegen je vader gezegd dat je meer privacy wil? Misschien kunnen jullie er nog een keer over praten. En wat naar dat je ouders niet lief tegen elkaar doen. Wat doen ze dan zoal? Mijn ouders gingen scheiden toen ik heel jong was (4 jaar) dus ik kan me… Lees verder »