Lynn (8) in

Mijn ouders zijn gescheiden

Mijn ouders zijn gescheiden. Ik vind dat niet leuk ik moet veel huilen.Mijn papa vind ik leuker waarom weet ik niet! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ik heb 2 halfbroertjes Jonah (5 jaar) en Lewis (1 jaar). De vriendin van mijn vader kelly krijgt een baby. Ik wil heel graag een zusje we weten het op mijn verjaardag dat is op 20 februari 2022. Im soo happy o and i am nederlands en kan heel goed engels. DIT WAS IK BYE DOEI :::::)))))))

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isa
Isa
2 jaren geleden

Hoi Lynn,

Het is niet altijd fijn als je ouders uit elkaar zijn, vroeger moest ik er ook wel eens om huilen. Knap dat je dit aan durft te geven! Probeer je er wel eens over te praten met je papa en mama als je huilt? Misschien kan dit helpen.

Wat leuk dat je nog een halfzusje of broertje krijgt, ik hoop voor jou ook dat je een zusje krijgt.

Liefs,
Isa

Sophie
2 jaren geleden

Hee Lynn,

Wat verdrietig voor je dat je zoveel moet huilen. Het is niet leuk voor je dat je ouders zijn gescheiden. Weet in elk geval dat het nooit jouw schuld is en dat je papa en mama nog steeds heel veel van je houden.

Kun je er met iemand over praten? Je vader, je moeder of misschien een opa of oma die naar je luistert? Mijn papa en mama zijn ook gescheiden toen ik klein was. Weet dat je niet de enige bent en dat er er heel veel mensen voor je zijn.

Heel veel sterkte!

Liefs,
Sophie

Puck
2 jaren geleden

Hoi Lynn,
Ik moest ook veel huilen toen mijn ouders uit elkaar waren. Laat je tranen gewoon lekker gaan, je mag hierom verdrietig zijn en dat is ook hartstikke normaal. Het kan zo zijn dat je een van je ouders net iets leuker vindt en dat is ook normaal, dit heeft bijna iedereen wel eigenlijk, dat heeft vaak te maken met de opvoeding van toen je nog een baby was. Wat leuk dat de vriendin van je vader een kindje krijgt, fingers crosed dat het een meisje is dan!