Mats (10) in

Mijn ouders weer bij elkaar krijgen

Ik zou het heel fijn vinden om mijn ouders weer bij elkaar te krijgen. Wat kan ik daar aan doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maina
1 jaar geleden

Hoi Mats! Wat goed dat jij hier je vraag stelt. Ik snap heel goed dat je je ouders graag bij elkaar wilt! Het kan bijvoorbeeld heel verdrietig zijn als ze besluiten te scheiden als jij dat helemaal niet wilt. Helaas is dat wel hun beslissing en zullen ze hebben gekozen wat het beste is voor jullie allemaal, dus ook voor jou! Ik weet natuurlijk niet precies hoe jouw situatie eruit ziet, maar het kan best even wennen zijn als je ouders niet meer bij elkaar zijn. Ikzelf vond het heel lastig om te beseffen dat ze niet meer bij elkaar… Lees verder »

Anne
1 jaar geleden

Hi Mats, Wat goed dat je je berichtje hier post! Ik denk dat er geen betere plek is om deze vraag te stellen. Er zullen hier sowieso meer mensen zijn die dat super graag willen. Ik was 7 jaar toen mijn ouders uit elkaar gingen, en jij? Er was toen eerst heel veel ruzie als wij ’s avonds al in bed lagen, dan ging ik vaak bij mijn broertje op de kamer slapen. En overdags praatten mijn ouders bijna nooit met elkaar, of alleen super kortaf. Na een paar jaar kregen mijn ouders allebei een nieuwe relatie. In het begin… Lees verder »

Lot
Lot
1 jaar geleden

Hey lieve Mats, Dankjewel voor jouw vraag op het forum! Ik kan mij heel goed voorstellen dat je niets liever wil dan dat je ouders weer bij elkaar komen. Tijdens (en na) de scheiding veranderd er zo ontzettend veel voor jou. Ik vond al die veranderingen heel erg lastig en moest zo enorm wennen aan de nieuwe situatie. Wij hadden ineens een veel kleiner huis, ik moest elke week mijn tas inpakken om te verhuizen, ik had steeds het gevoel dat ik moest kiezen en nog een hele boel meer dingen die ineens helemaal anders zijn. De oplossing lijkt inderdaad… Lees verder »