() in

Mijn moeder ziet mijn vader als een concurrent

Hey,
Mijn ouders zijn al gescheiden sinds dat ik het me kan herinneren. Ik krijg het er alleen de laatste tijd steeds moeilijker mee.

Ik ben op woensdag en om het weekend bij mijn vader en de rest van de dagen bij mijn moeder.

Mijn moeder houdt zich erg streng aan de verdeling waardoor we vaak ruzie hebben. Bijvoorbeeld als ik naar een verjaardag aan de kant van mijn vader wil, of dat ik gewoon langs wil bij papa of iets dergelijks. Als papa belt als ik bij mama ben raakt mama geirriteerd.

Ik krijg steeds meer ruzie met mijn moeder hierdoor.

Mijn vader en ik zijn het erover eens dat ik vaker bij hem wil zijn. Ik ben alleen erg bang dit tegen mijn moeder te zeggen. Ik ben bang dat ze super boos wordt op mij en op papa.

Ik vind niet dat dit zo hoort. Ik vind het altijd spannend om tegen mama te zeggen dat ik iets met papa wil gaan doen terwijl ik eigenlijk bij mama ben.

“Maar dat is mijn weekend” “Maar dan ben je bij mij”.

Dit is ook zo met allerlei andere activiteiten. Bijvoorbeeld sport of school activiteiten. “Waarom moet dat nou weer precies als je bij mij bent, kan je dat niet op een woensdag doen”.

Ik denk dat mijn moeder mijn vader als een conccurent ziet.

Het heeft lang geduurd voordat ik dit alles met jullie durfde te delen, vandaar dat ik ook zoveel frustraties erin heb gegooit..

Ik weet dat ik het er met mijn moeder over moet hebben, maar ik weet niet hoe. Ik durf er niet over te beginnen.

Heeft iemand raad?

M.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments