Jolie (13) in

Mijn moeder houdt me tegen

Ik wil wat vaker naar mijn vader, maar mijn moeder houdt me tegen. Ik ga eens per twee weken een weekend, maar wil graag een extra dag en het liefst ook op verjaardagen naar mijn vader mogen. Maar het is onmogelijk om hier met mijn moeder over te praten, ze vindt dat ik zeur en haat mijn vader en daarom mag ik er niet vaker heen. Ze wil ook niet me mijn vader praten. Hoe kan ik er voor zorgen dat ze wel naar mij luistert?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selena
1 maand geleden

Lieve Jolie, Wat ontzettend fijn dat je ons forum gevonden hebt en je vraag hier stelt! Ik begrijp uit je berichtje dat je graag extra naar je vader zou willen, maar dat dit lastig is om te bespreken met je moeder. Zelf heb ik niet precies dezelfde situatie gehad, maar ik kan jou wel goed begrijpen. Ik heb namelijk zelf er voor gekozen om bij mijn moeder te gaan wonen en ga nog steeds bij mijn vader langs. Voor mij was dit destijds de ook een lastig besluit en vond ik het lastig om het erover te hebben. Uit jouw… Lees verder »

Renée
1 maand geleden

Lieve Jolie, Wat knap dat je jouw vraag op het forum stelt en wat ben je duidelijk over de situatie waar je inzit. Ontzettend knap! Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt, maar ik herken me wel in de dingen die je benoemt. Ik ga proberen antwoord te geven op jouw vragen.   Mijn ouders zijn ook uit elkaar gegaan toen in 13 jaar was. Ik wisselde om de week, dus ik zag mijn ouders even vaak. Toen ik iets ouder werd, mocht ik zelf invullen bij welke ouder ik was. In mijn geval wilde ik graag wat vaker bij mijn… Lees verder »