Skip to content
Henrike (12) in

Mijn blog

ik wil geen vraag stellen ofzo. maar ik wil jullie inspireren. daarom staat er een deel van mijn verhaal in mijn blog. Je kan daar tips aan me geven Maar ook via villapinedo. De budy die ik nu heb vind ik erg aardig en ze is eigenlijk voor mijn een vriendin. ze gebruikt geen therapeutische taal ofzo. Ik vind het fijn dat er nog mensen bestaan die andere willen helpen en andere kunnen helpen. Omdat ik vaak een heel groot verhaal typ kan je vandaag mijn eerste post zien op mijn blog. ik hoop dat ik mensen inspireer om ook een blog te beginnen, Want je kan je verhaal er kwijt net als villapinedo en ik ben blij dat het bestaat. maar op een blog kun je zoveel typen als je maar wilt en je kan het privé zetten maar je kan het ook delen. ik hoop dat je hier iets aan hebt. en misschien is villapinedo ook niet de plek voor dit maar ik wil graag mensen helpen met het zelfde probleem. en dat, dat kan ik hier <3
groetjes Henrike

Link: https://ikbennogkind.blogspot.com/2019/07/2-gevoelens.html

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AnneAmber Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne

Hoi Henrike! Wat fijn om te lezen dat je via Villa Pinedo een goede buddy hebt, en wat leuk dat je zelf een blog bent begonnen. Knap om te lezen dat je erover kunt schrijven en op die manier ook andere mensen kunt helpen. Dat is een heel mooi iets: op die manier kun je iets negatiefs (de scheiding) omzetten in iets positiefs (verhalen schrijven en andere mensen helpen). Er zijn vast veel andere kinderen die zich in jouw verhalen herkennen en daar steun en herkenning uit halen. Super knap! Schrijven helpt mij ook nog steeds om moeilijke dingen om… Lees verder »

Amber

Hi lieve Henrike, Wauw, schrijven is een groot talent van jou want ik zat net heel geboeid je blog te lezen! Wat fijn dat jij hier je verdriet, frustratie maar misschien soms ook wel je geluk in kwijt kan. Zoals je zelf schrijft, wil je hiermee andere inspireren en ik denk dat je verhaal bij kinderen in eenzelfde situatie hier mee kan helpen omdat het voor sommige erg herkenbaar is. Ik ben daarnaast heel blij om te lezen dat jouw Buddy je zo helpt in deze situatie. Ik ben zelf ook Buddy dus ik word dan heel trots dat wij… Lees verder »