C (17) in

Mij vergeten

Mijn ouders zijn gescheiden maar ik ben er nog steeds kapot van. Mijn ouders zijn na een jaar veder gegaan met hun eigen leven, maar ik heb het gevoel dat ze mij vergeten… wat kan ik het beste doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
12 dagen geleden

Lieve C, Super goed dat je op dit forum je verhaal hebt gedeeld. Je schrijft dat je het gevoel hebt dat je ouders verder gaan met hun eigen leven, maar dat ze jou misschien een beetje vergeten. Mijn ouders zijn 4 jaar geleden uit elkaar gegaan en ik heb dit gevoel ook nog steeds. Zelf had ik het idee dat zij hun “nieuwe leven” waren begonnen, maar dat ik een beetje achterbleef. Ik vond dit zelf erg lastig en ik vond het ook erg moeilijk om dit tegen mijn ouders te vertellen. Omdat ik dit lastig vond heb ik het… Lees verder »

Ella
20 dagen geleden

Lieve C, Wat goed dat je je verhaal hier deelt op ons forum. Je schrijft dat je nog steeds kapot bent van de scheiding van je ouders. Wat vervelend voor jou dat jij je zo voelt. Mijn ouders zijn nu meer dan 10 jaar uit elkaar en soms heb ik het er nog steeds moeilijk mee. Wat je schrijft herken ik een beetje. Ik had het gevoel dat mijn moeder snel na de scheiding was door gegaan met haar leven en dat ze soms vergat hoe lastig het voor ons was. Ik denk dat het voor mijn moeder een manier… Lees verder »

Jasper
20 dagen geleden

Hoi C,
Wat goed dat je jouw vraag hier op het forum stelt!
Ik had na de scheiding van mijn ouders ook vaak een eenzaam/vergeten gevoel.
Het hielp mij heel erg om er met mijn ouders over te praten. zij zullen zich dan ook realiseren dat jij er nog niet helemaal over heen bent (Dat is heel normaal bij zo’n grote gebeurtenis). En anders helpt het misschien om er met een buddy of iemand van school over te praten.

groetjes,
Jasper