d.d.g (14 jaar) in

Midweek

ik heb 7 maanden geleden te horen gekregen dat mijn ouders gaat scheiden. de reden hiervan was is dat mijn moeder niet meer van mijn vader houd. dat was voor mijn vader natuurlijk een harde klap in zijn leven en ook voor die van mij en mijn broer. maar het ergste is is dat ze ons hadden beloofd dat ze gewoon zouden blijven doen tegen elkaar en niet ruzie maken met respect met elkaar omgaan. maar dat doen zen niet. mijn vader is nu al 7 maanden lang boos op mijn moeder. ik kan dat niet uitstaan en ben ook liever bij mijn moeder dan bij mijn vader. ik moet nu om de week naar mijn vader en moeder. maar ik wil dat helemaal niet ik wil juist een hele week bij mijn moeder en dan een midweek en dan een weekend bij mijn vader (om het weekend bij mijn vader de rest bij mijn moeder) ik moet hier voor naar de rechter maar weet niet hoe ik dat moet doen wat ik daar dan moet doen en of ik ruzie krijg met mijn vader.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
Lotte
9 jaren geleden

Hallo D.d.g, Het is inderdaad lastig om je ouders te vertellen hoe je je voelt, vooral als je bang bent voor ruzie met je vader. Ik zelf heb geen ervaring met de rechtbank. Dus daar kan ik je helaas niets over vertellen. Wat mij wel heeft geholpen om aan mijn ouders te vertellen hoe ik me voelde is door een brief te schrijven. Als je een brief schrijft naar bijvoorbeeld je vader, waarin je aangeeft hoe je je voelt en waar je bang voor bent kan je zo het gesprek openen. Schrijf je brief in de ik-vorm. Bijvoorbeeld: “ik vind… Lees verder »

Evi
Evi
9 jaren geleden

Hey d.d.g. Bedankt voor je berichtje. Lastige joh de situatie waar je nu in zit. Ik weet zelf ook hoe het is om als er tussen in te staan. Te moeten kiezen of iets anders te willen in de omgangsregeling. Ik denk dat je het beste eerlijk kan zijn naar je ouders. Vertel ze hoe jij je voelt. Dat je het niet prettig vind dat je vader nog steeds zo boos is op je moeder. Dat ze juist hadden beloofd om geen ruzie te maken. Vertel ze dat je liever om de week een weekend naar je vader zou willen.… Lees verder »