annoniem (13) in

Middelpunt zijn

heyy, ik ben 15jaar en mijn ouders zijn net een maandje gescheiden nu maken zij mij overal een middelpunt van en worden ze boos op mij terwijl ik niks verkeerd doe, en heb het hierdoor heel lastig en kan me niet focussen op school iemand tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ella
8 dagen geleden

Lieve anoniem, Wat fijn dat je je verhaal met ons wilt delen! Je schrijft dat je tussen je ouders in staat en dat ze boos op je worden terwijl je niks verkeerd doet. Dat lijkt mij voor jou heel vervelend! Ik vroeg me af op welke momenten heb je het gevoel dat je tussen je ouders in staat? En. In welke situaties worden je ouders boos op jou? Ik herken wat je schrijft over het middelpunt zijn. Mijn ouders vertelde wel eens dingen aan mij die ik vervolgens weer tegen de andere moest vertellen. Dit vond ik niet fijn. Verder… Lees verder »

iris
10 dagen geleden

Hey lieve anoniem. Wat ontzettend vervelend dat de scheiding zo recent is. Heel goed van je dat je gelijk om hulp durft te vragen! Het lijkt erop dat je ouders hun eigen frustraties rondom de scheiding op jou af reageren. Hoewel het begrijpelijk is dat zij zich ook rot voelen, geeft dit niet het recht om het te doen. Het lijkt mij heel naar om dat te voelen. Ik herken het zelf ook wel. Ik heb toen aangegeven aan mijn ouders dat ik niet tussen hun in wilde staan en dat begrepen zij wel. Ze hadden niet eens echt door… Lees verder »

cathelijne
11 dagen geleden

hihii, zeg tegen ze waar het op staat, het zal heel moeilijk en een beetje awkward zijn. maar zeg gewoon wat er in je omgaat hoe moeilijk het ook is. als ze het dan niet begrijpen probeer dan met iemand te praten (school, vrienden, familie) het zal je echt helpen