Jens (10) in

Meteen een ander

ik ben niet blij elke dag maar soms wel want mij ouders zijn geschijden en dat vind ik niet leuk en mij vader had me teen al un andere meisje en dat vind ik egt niet leuk van mij vader en dat vind mij moeder ook niet leuk van mij vader

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evy
4 maanden geleden

hoi Jens ik heb het ook, ik heb dan dat me moeder gelijk een ander had ik vind die nieuwe gast van me moeder helen maar niet leuk voor het zelfde geld ik haat hem hij heeft me moeder veranderd ik hoop dat je nu weet dat heel veel mensen het ook hebben heel veel sterkte in deze tijd doeidoei.

Anne
4 maanden geleden

Mijn vader had ook vrij snel een nieuwe vrouw dat vond ik echt niet leuk en het bleek ook nog zo te zijn dat ik die vrouw niet eens leuk vind, maar ja het moet maar. Ik wil alleen tegen jou zeggen dat je het best tegen je papa mag zeggen over die vrouw. En misschien kunnen jullie dan samen een oplossing vinden voor dit probleem . Veel sterkte Jens en je kan dit!

Sabine
4 maanden geleden

Lieve Jens, Bedankt voor jouw berichtje op het forum! Mijn vader had ook gelijk een nieuw meisje toen mijn ouders gingen scheiden en ik vond dat ook heel stom! Het deed mij pijn en ik zag aan mijn mama dat ze het ook niet leuk vond. En dat ik dat aan mama zag deed mij nog meer pijn. Ik kan mij goed voorstellen dat je niet elke dag blij bent. Het is ook allemaal niet niks om gescheiden ouders te hebben. Je mag hier dan ook best boos of verdrietig over zijn. Kan je er met iemand over praten? Met… Lees verder »

Esmée
4 maanden geleden

Beste Jens, Wat fijn dat jij je verhaal met ons durft te delen! Ik lees dat je moeilijk vind dat je vader een nieuwe vriendin heeft. Dat herken ik heel erg goed. Zelf had ik best veel moeite met het verwerken van de scheiding van mijn ouders en toen opeens kwam daar ook nog eens een nieuwe vriendin bij. Ik vond dit niet leuk en voelde me hier erg rot door. Ook durfde ik er niet over te praten, want ik dacht dat het gek was dat ik mij zo voelde. Achteraf bleek dat helemaal niet zo te zijn. Mijn… Lees verder »

Sanne
Sanne
4 maanden geleden

Hoi Jens, Wat goed dat je dit forum hebt gevonden en dat je hier je vraag stelt! Ik hoop dat ik je kan helpen met mijn eigen ervaring. Je schrijft dat je ouders gescheiden zijn en dat je dit niet zo leuk vind, je bent hierdoor weleens wat minder blij. Ook schrijf je dat je vader een nieuwe vriendin heeft en dat je dit ook lastig vind. Ik kan mij voorstellen dat je best wel verdrietig kunt zijn als je ouders gaan scheiden, dat was ik namelijk ook toen mijn vader en moeder uit elkaar gingen. Veel dingen veranderen en… Lees verder »