Cato (10) in

Met tegenzin naar mijn vader

Hoi, ik ben Cato en 10 jaar oud. Mijn ouders zijn gescheiden. Om het weekend ga ik naar mijn vader en in de weekenden. Maar ik ga op het moment met tegenzin en ik wil niet meer naar mijn vader. Wat kan ik hiermee, hebben jullie tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
19 dagen geleden

Hoi Cato, Wat goed dat je het Forum van Villa Pinedo hebt gevonden. Wat vervelend om te lezen dat je met tegenzin naar je vader gaat. Hoe komt het dat je hier geen zin in hebt? Ik vond het wisselen tussen mijn ouders ook heel vervelend en had daar ook nooit zin in! Mijn vader had na de scheiding een nieuwe vriendin en dit vond ik in het begin wel heel lastig, toen heb ik het ook een periode gehad dat ik met tegenzin naar mijn vader ging. Toen ik dit op een gegeven moment tegen hem vertelde hebben we… Lees verder »

Anoniem
26 dagen geleden

Hi Cato! Ik heb precies het zelfde! Zooo naar! Iets wat mij enorm helpt is lezen en schrijven. Kies een boek uit met een onderwerp dat je interessant vind of blij van word. Je kan ook in een dagboek schrijven. Daar kan alles in één keer los laten. Alsof je een grote water ballon laat knappe. En gamen kan ook helpen! Alles dat jou afleid helpt eigenlijk. Verder heb ik geen tips. Heel veel succes! Groetjes van mij!