Skip to content
Lieve (11 jaar) in

Mensen begrijpen mij niet

hallo
op school hebben we een groeps app
mensen begrijpen me niet en zien me als een kind met gedrags problemen/ een kind dat niet klopt. ze zijn allemaal tegen mij behalve een: nikieta zij heeft me dit gezegd en ik geloof haar. zij hoort bij de wat hippere en ik bij de losers. nog vier weken en dan ga ik naar groep 8 😭😱

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
EmmaSandraCharlotteCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Emma
Emma

wees jezelf meer niet mensen die stoer doen die zijn dus jaloers

Sandra

Hoihoi Lieve, Bedankt voor jouw berichtje op ons forum. Wat naar om te horen zeg! Het is natuurlijk niet leuk als mensen je niet begrijpen en je het gevoel hebt dat mensen tegen je zijn. Wel fijn om te horen dat dat met nikieta anders is en dat je haar daarin gelooft (: Wat betreft de andere mensen in de groepsapp: Op whatsapp gaat praten ook niet altijd even goed. Doordat je elkaar niet kan zien en niet kan horen, kunnen sommige dingen heel anders overkomen dan je ze eigenlijk bedoelt. Als je de volgende keer het gevoel hebt dat… Lees verder »

Charlotte

Hoi Lieve, Wat goed dat je bij ons je verhaal komt vertellen! Dit lijkt me heel erg lastig als je het gevoel heb dat niemand je begrijpt. Ik weet hoe moeilijk het is om door je schooltijd te komen als je geen vrienden of vriendinnen heb. Zelf was ik te dik en heb jaren rond gelopen met de bijnaam Molly het biggetje.Ik kende wel iedereen en mocht ook wel eens met kinderen mee naar huis maar vaak speelde ik daar dan alleen en de kinderen met wie ik mee ging gingen dan met anderen spelen. In groep 7 werd het… Lees verder »

Charlotte

Hey Lieve, (wat een super mooie naam!) Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en wat goed dat je je verhaal aan ons kwijt durft! Wat vervelend dat jij het gevoel hebt dat je niet begrepen wordt en denkt dat alle kinderen tegen je zijn. Zelf ben ik vroeger ook vaak gepest, ik was ook een van de losers zoals jij het omschrijft. De grap is, dat als je jong bent je het idee hebt dat je klas genoten alles zijn. Want als deze groep mensen je niet mogen wat moet de rest dan wel niet denken… toch? De… Lees verder »