Anoniem (17 jaar) in

Melding na melding

Hoi iedereen,

Ik ben een meisje van 17 en mijn ouders zijn al bijna 2 jaar gescheiden, de omgangsregeling is altijd al moeilijk geweest voor mijn vader. Al gelijk aan het begin van de scheiding wouden wij (ik en mijn 2 jaar jongere zusjes) niet mee. Mijn vader heeft toen twee keer een melding gemaakt bij de huisarts, huisarts weer melding gemaakt bij bureau jeugdzorg en toen hebben we daar een gesprek mee gehad en die heeft ons toen door verwezen naar de raad van kinderbescherming, daar ook gesprek mee gehad en uiteindelijk naar de kinderrechter geweest voor de uitspraak, het werd een jaar ondertoezichtstelling met een gezinsvoogd en allemaal andere hulpinstanties. nu een jaar later moesten we twee weken geleden weer terug naar de rechtbank en hebben we weer de volgende uitslag gekregen, een half jaar verlenging van de ondertoezichtstelling, maar na dat half jaar ben ik wel vanaf omdat ik dan bijna 18 ben maar nu is het zo, ik heb de laatste tijd veel vaker problemen met mijn vader, hij heeft steeds vaker commentaar en draait alles wat ik zeg om dus ik krijg het weer terug op mijn bord. Ik zit zelf de laatste tijd er steeds vaker over na te denken om een contact verbod aan te vragen… Of is er nog een andere oplossing want met hem en de hulpinstanties om de tafel te zitten heeft ook geen zin meer, ze zien hem juist als een slachtoffer…..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
fleur
fleur
9 jaren geleden

Hoi Anoniem,
toen ik jouw verhaal las kon ik me goed in jouw verplaatsen.
IK heb het zelfde meegemaakt als het gaat om alles wat jij zegt (en de waarheid is) te verdraaien tot een leugen.
Groetjes Fleur

Feline
Feline
9 jaren geleden

Beste Anoniem, Wat vervelend om te horen dat de omgangsregeling vanaf het begin niet goed verliep. Ik weet niet precies welke redenen jij en je zusje hebben om liever geen contact te hebben met je vader, maar dat zal niet zomaar zijn. Aan de andere kant klikt het uit je verhaal dat je vader het wel erg belangrijk vind om jullie te blijven zien, en zich hier dan ook erg voor in zet. Dat je er over na aan het denken bent om een contact verbod aan te vragen laat zien dat het bij jou erg hoog is opgelopen en… Lees verder »

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi anoniem,

Wow, wat ontzettend heftig! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet het juiste advies kan geven waar je wat aan hebt, maar ik wilde toch even reageren om je succes en sterkte te wensen in de situatie.

Liefs,
Femke