() in

Mega ruzie met vader

Hoi,
Ik heb een vraagje. Ik woon op dit moment bij mijn moeder, omdat ik een mega ruzie heb met mijn vader die al ongeveer 3 maanden duurt. Ik heb geprobeerd dit op te lossen, maar ik kreeg alleen maar geschreeuw naar mij toe over geld en dat hij alles al 5 jaar voor mij heeft betaald en dat soort dingen. Ik weet dan nu ook niet meer wat ik moet doen. Op dit moment heb ik al een maand geen contact meer met mijn vader en heb ik hem ook niet meer gezien.
Daarnaast ben ik afgelopen zomer 18 geworden en ben ik volledig los gelaten in eigenlijk vrijwel alles.
Ik ben begonnen met een studie, waar ik na 2 maanden mee ben gestopt. Ik werk nu ongeveer fulltime. Ik ben ondertussen wel aan het kijken naar studies wat ik weer kan doen. Ik heb het er heel moeilijk mee dat mijn vader mij volledig los heeft gelaten en ik alles voor mezelf betaal. Dat komt grotendeels ook doordat ik nooit ben opgevoed met bijvoorbeeld kleedgeld. Wat ik nog het ergste vind is dat hij totaal geen moeite neemt om contact met mij op te nemen op geen enkele manier.
Daarbij komt ook nog dat mijn broertje die eigenlijk al de hele scheiding bij mijn moeder woont, en sinds ik weg ben bij mijn vader, mijn vader juist contact met hem begint op te zoeken. Dat was voorheen vrij weinig wat nu veel is. Hij vraagt hem ineens mee op vakantie met mijn stiefmoeder en hij krijgt ineens allemaal dingen en hij word ineens gevraagd om weekenden te komen slapen.
De mensen om mij heen zeggen dat ik het los moet laten en mijn vader naar mij moet komen. Maar ik kan dat niet. Ik heb het hier heel moeilijk mee.
Heb jij misschien advies voor mij hoe ik dit moet doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments