Esmée (12 jaar) in

Meer tijd aan hem denkt

hallo

ik ben esmee en mijn ouders zijn twee keer gescheiden, de eerste keer dat ze gescheiden waren viel het allemaal mee en wist ik ook niet dat mijn moeder een vriend had. Maar bij de tweede scheiding was ik er zelf achtergekomen dat mijn moeder een vriend had. Voor mij was dat best wel erg schrikken want ik moest die man dus accepteren maar dat vind ik erg lastig, want diep in mij heb ik de hele tijd het gevoel dat mijn moeder meer tijd aan hem denkt enzo. Mijn moeders vriend is opzich aardig maar ik kan gewoon niet aardig over hem vertellen. dus gisteravond was het eerste kerstdag en had ik een diner bij me oma met de familie van me moeder. en me vader was niet uitgenodigd. dat vond ik niet leuk, dus ik was best wel stil en zat de hele tijd op me telefoon. totdat we gingen eten, me moeder zei iets over haar vriend en ik zei: dan moet je het maar uitmaken. en dus deze ochtend werd ze boos op mij nadat me broertje zei dat hij niet bij die vriend wou logeren en ik dus zei dat dat een broertje van mij was. dus ze werd boos op mij omdat ik dus haar geluk aan het ‘verzieken’ was. ik leende een camera van die vriend ( dat is ook heel aardig) maar die moet ik dus nu inleveren.

Ik word er dus gek van dat ik de hele tijd met hem word geconfronteerd en dan gaan ze dus ook nog binnenkort samenwonen.

help!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Hey Esmee! Dankjewel voor je berichtje! Het is nooit leuk om er zelf achter te komen dat je moeder een nieuwe vriend heeft, ik snap dat dat schrikken is. Zeker als je moeder zo verliefd is dat ze meer met hem bezig is dan met jou. Je kunt rustig eens tegen haar zeggen dat jij het gevoel hebt dat ze veel met hem bezig is nu ze samen een relatie hebben, maar dat jij ook graag nog dingen met haar doet. Waarschijnlijk heeft ze het zelf niet eens in de gaten. Je kunt dan ook eerlijk zeggen dat je de… Lees verder »

Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi Esmee, Bedankt voor je berichtje op ons forum! Slim van je om een berichtje te sturen als je het even niet meer weet. Wat vervelend allemaal. Een scheiding meemaken is al vervelend. Twee keer een scheiding meemaken is helemaal rot. Ik kan me voorstellen dat het voor je ook best lastig is. Zeker dat je er zelf achter bent gekomen dat je moeder een nieuwe vriend had. Ik snap wel dat dat heel erg schrikken is! Ook is het heel logisch dat je het jammer vind dat je ouders kerst niet meer samen vieren en dat je je vader… Lees verder »