Stijn (11) in

Meer thuis voelen bij mama

Ik ben Stijn. Ik ben 11 jaar. En ik hou van marvel, tekenen en koken. Maar mijn vraag is, wat moet ik doen als ik me meer thuis voel bij mijn moeder dan bij mijn vader. Groetjes Stijn.
Fijne dag nog

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mare
Mare
10 dagen geleden

Hoi Stijn! Ik ben Mare en ik ben 12 jaar oud. Ik had dit precies hetzelfde. Hoe komt het dat je dit zo voelt? Bij mij voelde bijvoorbeeld mijn kamer niet mijn kamer. Bij mijn moeder meer. Mijn tip hiervoor is omdat ik zie dat je heel veel hobby’s hebt, richt je kamer een beetje in. Zet je favoriete dingen neer. Zo voelt het al veel fijner aan. Praat hier ook over met je moeder of vader. Als je dit niet fijn vind kun je het ook aan een vriend of vriendin vertellen. Of aan je juf of meester. Dit… Lees verder »

Rúna
10 dagen geleden

Hé Stijn
ik heb dat ook wel eens
(Ik heb 2 moeders) bij de ene voel ik me fijner dan bij ene dan bij de ander
Wat ik altijd doe is er over Praten
Misschien helpt dat
Fijne dag terug!!

Nienke
10 dagen geleden

Hoi Stijn, Bedankt voor jouw berichtje, en wat fijn dat je zulke leuke hobby’s hebt! Heel goed dat je het forum hebt gevonden en je vraagt hier stelt. Je staat er niet alleen voor 🙂 Zelf voelde ik mij ook meer thuis bij mijn moeder dan bij mijn vader, vooral omdat ik niet goed kon opschieten met de nieuwe vrouw van mijn vader. Zij maakte vaak ruzie met mij en mijn broer, en dat maakte mij verdrietig. Weet jij waarom je je meer thuis voelt bij je moeder? En heb je dit wel eens besproken met je ouders? Ik kan… Lees verder »

Jackie
Jackie
10 dagen geleden

Hey Stijn

wat vervelend! misschien kan je proberen het aan je vader te vertellen. Als je dat niet wilt kan je het eerst met je moeder bespreken. Ik snap dat het een moeilijk onderwerp is. Maar ik hoop dat je ouders open staan voor een gesprek.
Succes!!!! Jackie