Evy (9 jaar) in

Mama/ papa missen

soms door de week dan lig ik in bed dan ga ik in eens huilen omdat ik mama mis of papa mis heeft iemand tips

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julia
2 dagen geleden

Hoi Evy, Wat goed dat je ons forum gevonden hebt! Ik herken dat gevoel helemaal. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 2 was en dat is nu al lang geleden. Ik woonde bij mijn moeder en dan miste ik altijd mijn vader. Om het weekend ging ik naar mijn vader toe en dan miste ik mijn moeder weer. Dat vond ik vervelend, maar na een tijdje werd het vanzelf minder en uiteindelijk is het weggegaan. Het is ook helemaal niet gek om je zo te voelen hoor. Je houdt zo erg van je ouders dat je ze mist. Zelf vond… Lees verder »

Aisha
14 dagen geleden

Hee Evy, wat goed dat je nog een vraag hebt gesteld op het forum van Villa Pinedo! Lastig hè, het missen van je ouders? Ik herken dat ook van vroeger! Ik was 11 toen mijn ouders gingen scheiden en vooral in de eerste periode miste ik mijn ene ouder ook als ik bij de ander was. Dat is ook helemaal niet gek, want alles wat vertrouwd was is ineens anders. Ik denk dat veel kinderen met gescheiden ouders hetzelfde hebben. Maar weet je? Nu ben ik iets ouder en op een gegeven moment wordt dat gevoel ook weer minder en… Lees verder »

Drolletje Anoiem
15 dagen geleden

Hallo Evy. Misschien kun je dan video bellen? Groetjes 🙂

Mirre
16 dagen geleden

Hoi evy,
Ik ben mirre mijn ouders zijn al uitelkaar sinds ik 2 was ik ben nu 19
Ik weet nog van vroeger dat ik mijn moeder altijd heel erg miste mij hielp het om mijn favoriete knuffel bij mij te houden en daar tegen te praten vertellen hoe ik mij voel en dan lekker te knuffelen met mijn knuffel ik hoop dat dit een beetje helpt weet dat je niet alleen bent dikke kus