maria (12) in

Mag ik zelf bepalen?

mag ik zelf bepalen bij welke ouder ik wil zijn?
ik moet nu elk weekend naar papa maar wil graag een weekend bij mama blijven, maar kan ik dat afdwingen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rick
3 jaren geleden

En je kan waarschijnlijk wel een keertje bij je moeder blijven als je dat vraagt! Succes!

Rick
3 jaren geleden

Hey Maria, je mag dat niet helemaal zelf bepalen, maar ik denk dat je vader je ook niet kan dwingen om te komen, want dan word het toch niet leuk. En mijn zusje (8) die gaat ook niet meer naar mijn vader. Dus als jouw vader je dwingt om te komen dan vind ik dat apart, je moet gewoon eerlijk over je gevoelens zijn, of praat er met iemand over, dat doe ik ook en dat is erg fijn, ik hoop dat je wat met mijn advies kan! Ik hoop dat de regeling met je ouders word zoals jij fijn… Lees verder »

Evy
Evy
3 jaren geleden

hoi
ik wil ook vaak zelf bepalen waar ik ben
ik ben met kerstavond bij mijn vader alleen mijn stiefmoeder mag wel komen en mijn echte moeder niet alleen volgends mij
wou mijn moeder helemaal niet komen ik dacht dat ze dat heeeel graag wou alleen wil ze dus blijkbaar bij haar irritant nieuwe vriend zijn en niet bij haar kinderen ( ik heb nog een broer van 12 hij boeit het geen ene fuck dit allemaal )
doei
doei
doei
doei
doei
doei
!!!!!!!!!!!!

Eva
Eva
3 jaren geleden

natuurlijk mag dat maar bespreek het wel eerst met je ouders want dan voelt het fijner om over te brengen. maar de keuze is helemaal aan jou want je hoeft niet perse op donderdag naar je vader of moeder bijvoorbeeld. maar het allerbelangrijkste is dat je je zelf maar blijft. ik hoop dat je hier wat aan hebt;]
groetjes Eva

Panajotta
3 jaren geleden

Hi lieve Maria, Wat goed dat je je vraag stelt op dit forum! Ik begrijp heel goed dat je graag ook een weekend bij mamma wil zijn. Zelf heb ik ook een tijdje gehad dat ik wat meer bij mamma wilde zijn, maar eigenlijk ook naar pappa moest omdat ze dit zo hadden afgesproken. Ik vond dit toen best moeilijk om te vertellen aan pappa, omdat ik pappa niet wilde teleurstellen. Dit heb ik toen eerst met mamma besproken en zij heeft mij toen geholpen met hoe ik dit aan pappa kon vertellen. Ik merkte eigenlijk dat pappa het niet… Lees verder »

Michelle
3 jaren geleden

Lieve Maria, Wat goed dat je ons forum gevonden hebt! Helaas mag je nog niet helemaal zelf beslissen of je bij papa of bij mama bent. Maar je mag natuurlijk altijd vertellen wat jij het liefst zou willen! Door dit aan een van je ouders (of allebei) te vertellen, kunnen er misschien nieuwe afspraken gemaakt worden. Als je dit lastig vind, zou je dit ook op kunnen schrijven en dit kunnen geven aan papa en mama. Zij kunnen dan met jou in gesprek gaan over hoe wat je het liefst zou willen of een middenweg zoeken! Toen ik wat jonger… Lees verder »

Robin
3 jaren geleden

Hey Maria. Wat dapper dat je een vraag stelt op dit forum! Ik kan me voorstellen dat je af en toe een weekend bij mama wilt blijven, maar dat je dit moeilijk vindt om te zeggen tegen je ouders. Toen ik nog wat jonger was vond ik dit ook heel erg moeilijk. Soms wilde ik ook met mijn mama leuke dingen doen in het weekend, maar dit was heel erg moeilijk omdat het weekend eigenlijk voor papa was. Ik heb dit toen tegen mama vertelt, zodat zij het er een keer met papa over kon hebben. Zo zijn we bijvoorbeeld… Lees verder »

Last edited 3 jaren geleden by Robin