Mees (10) in

Mag ik mijn vader nog zien?

Ik ben uit huis gezet door mijn vader maar ik wil hem nog zien kan dat want hij wil dat niet meer. Omdat hij dan meer tijd heeft voor mijn stiefmoeder en stiefzus en stiefbroer kan ik hem nog zien?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dion
1 jaar geleden

Hey Mees, Goed dat je hier een vraag over stelt. Wat een nare situatie, ik kan mij voorstellen dat je nog graag contact zou willen met je vader. Er zijn al door Ella in het andere antwoord goede websites aangeraden waar je aan iemand anders ook advies kan vragen, zoals de kindertelefoon, waar je ook kan chatten, en de luisterlijn. Als kind heb je recht op omgang met je ouders en hebben je ouders ook de plicht om met hun kind om te gaan. Dus je mag je vader nog zien, alleen is het wel lastig als hij dat niet… Lees verder »

Mees
1 jaar geleden
Reply to  Dion

Ik woon nu bij moeder dus dat is niet nodig maar bedankt voor het bericht

Mees
1 jaar geleden
Reply to  Dion

En ik heb al een buddy

Forum
Editor
Forum
1 jaar geleden

Lieve Mees, Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je uit huis gezet bent door je vader en dat je hem graag wilt zien. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent. Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een aantal websites geven waar je… Lees verder »