Hella (11) in

Mag ik een mening hebben?

Hoi, ik ben de ene week bij mijn moeder en de andere bij mijn vader. Die regeling vind ik erg fijn, alleen heb ik vaak dat als ik bij mijn vader ben en de volgende week naar mijn moeder moet dat ik dat ijgelijk niet wil, mag ik daar mijn mening over hebben?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolien
2 jaren geleden

Hoi Hella, Goed dat je je vraag op het Forum hebt gesteld. Fijn om te lezen dat je de regeling zoals die nu is fijn vindt! Ik ging vroeger om het weekend naar mijn vader, en ik had soms ook geen zin om weer naar mijn vader of juist weer naar mijn moeder te gaan. Bij mij lag dat vaak niet aan dat ik mijn vader of moeder niet wilde zien, maar vooral dat ik het een gedoe vond om steeds naar een ander huis te moeten. Hoe is dat voor jou? Vaak was het zo dat als ik dan… Lees verder »

Jesse
2 jaren geleden

Lieve Hella, Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 jaar oud was, dus dat is al even geleden.. Ik kan me nog goed herinneren dat er veel voor mij werd beslist in deze periode zonder dat er eigenlijk iets aan mij werd gevraagd. Het is juist erg belangrijk om met je ouders in gesprek te gaan over dit soort zaken en mag je zeker een mening hebben! Als kind van beide ouders vinden ze het allebei belangrijk dat ook jij je gelukkig voelt in deze situatie. Je hebt er natuurlijk niet zelf voor gekozen en dus is het belangrijk dat… Lees verder »

Dieuwke van den Berg
2 jaren geleden

Hoi lieve Hella, Wat goed dat je een berichtje op het forum hebt geplaatst! Ik denk dat het voor ieder kind met gescheiden ouders heel herkenbaar is, altijd maar dat gesjouw heen en weer is ook helemaal niet zo leuk. Ik kan me daarom ook goed voorstellen dat je dat eigenlijk niet meer wil. Toen mijn ouders gingen scheiden wilde ik ook liever niet steeds wisselen, en dat heb ik toen ook aan mijn ouders verteld. Als kind zijnde mag je natuurlijk altijd een mening hebben. Voor mij hielp het heel erg om met mijn ouders te gaan praten, en… Lees verder »