Gwen (13 jaar) in

Mag ik een mening hebben?

mag ik ook nog een mening hebben?

ik wil al 3 jaar lang bij m’n vader wonen vorig jaar hebben we afgesproken om week om week te doen dat ging een tijdje goed nu merk ik de laatste tijd dat ik bij m’n vader wil wonen ik voel me fijner bij papa en kan ik me zelf zijn bij mama moet ik doen alsof ik het leuk vind ik probeer zo eerlijk mogelijk te zijn maar het lukt niet ze heeft 7 jaar mij bijna geen aandacht gegeven. nu word ik onder druk gezet met heel veel aandacht ik word er gek van ik kan me minder concentreren op school ik maak me overal druk om. m’n moeder die denkt alleen maar aan haar zelf ze denkt nooit aan mij of anderen. nu zegt ze hoe kan ik het goed maken maar ze kan het nu niet in 1 x goed maken. ze denkt dat het door de pubertijd komt dat is het zeker niet ik had dit al voor de puberteit.

ik hoop dat jullie tips hebben om eerlijk te zijn tegen m’n moeder

groetjes Gwen ❤️

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Noor
14 dagen geleden

Hee Gwen, wat heb je duidelijk beschreven waar je mee zit! Dat vind ik heel knap van je. Je schrijft dat je moeder je bijna 7 jaar geen aandacht heeft gegeven. Dat lijkt me helemaal niet leuk om te ervaren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je zelfs minder goed kan concentreren op school, door alles wat er gebeurd! Ik heb niet precies hetzelfde als jij meegemaakt, maar ik herken mij wel in het gevoel om niet serieus genomen te worden. Toen mijn ouders gingen scheiden wilde ik liever vast bij mijn moeder wonen. Niet omdat ik helemaal… Lees verder »

Nikki
15 dagen geleden

Hoi Gwen, Ik kan me voorstellen dat dit een lastige situatie is. In de titel van dit bericht las ik ‘Mag ik een mening hebben’ en ik dacht meteen, ja!! Uit je verhaal lees ik dat je het moeilijk vindt om eerlijk tegen haar te zijn hierover. Heb je al met haar gesproken? Ondanks dat het moeilijk is denk ik dat je het best met je moeder hierover kan kletsen. Mijn tip zou zijn om hier een rustig moment voor te kiezen. Een moment waarop je ook rustig bent en met haar kan praten. Dan kun je aangeven dat je… Lees verder »

Hella
16 dagen geleden

Lieve Gwen, wees gewoon eerlijk, ik snap dat dat lastig is want ik vind het ook vaak lastig, maar probeer het asjeblieft, want ieder mens mag gelllukig zijn! En jij mag zeker een menig hebben, want jij moet zeggen wat jij het fijnst vind, ik heb dat ook gedaan en ik kan het verzekeren het helpt! Ps: Je kunt het!!!