Kees Jan (17) in

Mag de advocaat mij beantwoorden?

Is er een regeling die een advocaat verbiedt mij te beantwoorden (ik heb de advocaat van mijn vader gemaild en ben 17 jaar oud)?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Suzanne
Forum Redactie
Suzanne
1 maand geleden

Hee Kees Jan, Ik hoop dat je wat hebt gehad aan de lieve reactie van Laura! Zelf kan ik je niet zo veel achtergrond informatie geven over wat een advocaat wel en niet mag doen. Maar ik wilde wel even zeggen dat ik het super stoer vind dat je zelf de advocaat van je vader hebt gemaild! Hopelijk kan zijn advocaat misschien wat vragen beantwoorden waar je mee zit. Als je vaker over de scheiding van je ouders wilt kletsen kun je ook een buddy aanvragen! Met een buddy kun je over vanalles kletsen rondom de scheiding van je ouders… Lees verder »

Laura
2 maanden geleden

Hoi Kees Jan, Dankjewel voor je vraag op het forum. Hoewel ik zelf geen ervaring heb met het contact opnemen van de advocaat van een van mijn ouders, weet ik wel dat er een regel bestaat die een advocaat verplicht om alle informatie die hij of zij met jouw vader uitwisselt (tijdens het uitoefenen van zijn beroep) geheim te houden. Jij zegt dat je de advocaat van jouw vader hebt gemaild en vraagt of het een advocaat kan worden verboden om jou te beantwoorden. In principe is het niet verboden om met jou te praten, maar of hij jouw vragen… Lees verder »