Vera (8) in

Loyaal aan vader

Ik wil een keer bij mijn vader slapen.
Want dan ben ik langer bij mijn vader.
Omdat ik één keer in de 2 weken op zaterdag bij mijn vader ben.
Maar het kan niet omdat mijn moeder denkt dat ik alleen loyaal
aan mijn vader wil zijn, maar dat is niet zo.

Mijn halfbroer van 13 heeft mij geholpen met dit bericht.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Meredith
2 jaren geleden

Hee lieve Vera, Wat fijn dat je halfbroer jou heeft geholpen met het schrijven van je bericht! Ik snap jou heel goed, het is ook heel fijn om bij allebei je vader en moeder te zijn! Toen mijn ouders uit elkaar gingen ging ik alleen een keer in de 2 weken naar mijn vader en dan miste ik hem soms best wel. Mijn tip zou zijn om aan je vader en aan je moeder te vertellen hoe het voor jou nu is. Misschien kan je ze uitleggen hoe het voor jou het fijnst zou zijn. Misschien kan je bijvoorbeeld om… Lees verder »

Vera
2 jaren geleden
Reply to  Meredith

Dankjewel voor je reactie, ik kijk wel wat ik eraan kan doen!

Chantal
2 jaren geleden

Hi Vera, wat goed dat je deze vraag op ons forum hebt gesteld! Wat een lastige situatie lijkt mij dit. Het is heel erg logisch dat jij natuurlijk beide ouders even vaak wilt zien en ook aan beide ouders loyaal wilt zijn. Ik kan me vanuit mijn eigen situatie voorstellen dat je je vader ook heel erg mist als je zo’n lange tijd bij je moeder bent. Misschien is het een idee om aan je vader te vertellen hoe je je hierover voelt, wie weet dat hij dan iets met je moeder kan regelen? En heb je al eens écht… Lees verder »

Vera
2 jaren geleden
Reply to  Chantal

Dankjewel voor je reactie Chantal, ik kijk wel of ik met mijn moeder kan praten en nogmaals bedankt.

Daisy
2 jaren geleden

Hoi Vera! Wat knap van je dat je deze vraag hebt gesteld! Ik snap het probleem helemaal – het is echt vervelend als je je vader niet vaker kan zien maar dat wel graag wilt. Probeer het er eens met je moeder over te hebben en leg haar eens uit dat je gewoon je vader wilt zien omdat het je vader is en omdat je daar recht op hebt. Dat je je vader wilt zien, betekent niet dat je niet loyaal bent aan je moeder! Je houdt gewoon heel veel van allebei je ouders en het helemaal niet om loyaal… Lees verder »

Vera
2 jaren geleden
Reply to  Daisy

Dankjewel Daisy voor je reactie, ik ga kijken of ik met mijn moeder kan praten.