Maud (12) in

Liever niet bij papa

Hi! Ik ben Maud en mijn ouders zijn al 10 jaar gescheiden, ik heb er nog steeds moeite mee.
Ik heb nooit zin om naar mijn vader te gaan, ik wil er liever ook soms niet meer bij papa zijn.
Ik denk dat het ook deels komt omdat ik mijn stief familie niet zo aardig vind, ze zitten maar te zeuren en ze zijn onaardig. Tegen mijn vader durf ik het niet te zeggen, die wordt zo boos dat kan echt niet.
Heeft iemand tips want bij mijn moeder is het veel leuker en ik ben er gwn liever niet bij papa.
Groetjes

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Duru
1 jaar geleden

Zeg het gewoon tegen je moeder dat je niet naar je vader wil

Kim
Kim
1 jaar geleden

Hoi Maud! Wat stoer dat je deze vraag hier durft te stellen bij Villa Pinedo. Ik begrijp je gevoel. Ik heb zelf ook gehad dat ik niet graag naar mijn vader wilde toen ik wat jonger was. Ik vond het altijd spannend om te gaan en ik vond het vaak ongemakkelijk. Daarnaast vond ik het ook te spannend om dingen uit te spreken naar hem, dus ik heb dat niet vaak gedaan. Het is helemaal niet gek dat je hier nog steeds moeite mee hebt! Ik zou je graag twee tips willen geven die mij hebben geholpen. – Misschien kan… Lees verder »

Marijn
1 jaar geleden

Hoi Maud! Wat goed dat je je vraag stelt op ons forum. Wat naar dat je je niet fijn voelt bij je vader thuis. Ik herken dat gevoel heel goed. Ik had ook vaak geen zin om naar mijn vader te gaan, en wilde eigenlijk graag weer naar mijn moeder toe als ik bij hem thuis was. Ik vond het bij hem veel te druk thuis, en had soms ook geen zin om met mijn stief familie om te gaan. Bij mijn moeder had ik het net als jij veel fijner, daar kon ik helemaal mezelf zijn en had ik… Lees verder »