Annabel (16) in

Liever bij moeder zijn

Ik wil dus het liefst weinig bij mn vader wonen. Ik weet dat dit gewoon mag en dat ik dit zelf mag bepalen maar toch voel ik me schuldig als ik dit echt doe en heb ik het idee dat ik mn vader te kort schiet. Ik en mijn vader hebben gewoon vaak ruzie en daarom ben ik liever bij mijn moeder dan bij mijn vader.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evy
Evy
10 dagen geleden

Hi Annabel! Wat goed dat jij een bericht hebt geplaatst op het forum. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 15 was en de afspraak was dat wij, mijn broer en ik, 2 keer in de maand een weekend bij mijn vader zouden wonen. Dat was na een tijdje voor mij te veel en voelde ik mij erg ongelukkig en sloot ik mij het hele weekend op in mijn kamer. Na een lange tij en met behulp van mijn broer, die zich hetzelfde voelde als ik, ben ik het gesprek aangegaan met mijn vader en gezegd dat ik niet meer bij… Lees verder »

Fenna
18 dagen geleden

Hey Annabel,
Ik ben Fenna 12 jaar
en ik heb precies het zelfde ik zit erover te twijfelen om bij mijn moeder te gaan wonen en om het weekend naar mijn vader te gaan!
Ik heb een vader met autisme dus voor mij is het ook niet echt makkie
Maar ja……
Als ik jou was zou ik met je moeder praten en kijken wat zei hiervan vindt!

Kirsten
25 dagen geleden

Lieve Annabel, bedankt dat je hier je hart lucht. ik begrijp heel goed dat je liever in het ene huis bent dan de ander. Dat heb ik ook. Dat je bang bent dat je je vader te kort doet, is lief maar niet jouw taak. Wel heel lastig om los te laten. zelf ben ik van mening dat ik mijn ouders dichtbij moet houden, maar heb daar niet altijd de tijd voor. Dus dat schuldig voelen, herken ik wel. Het is wel de vraag of je jezelf niet te kort doet? 😉 Dat vraag ik namelijk ook altijd aan mijzelf.… Lees verder »

Last edited 25 dagen geleden by Kirsten
Daniël
1 maand geleden

Ha Annabel. Waarom zou je je schuldig voelen? Dat hoeft toch niet? Als je dit echt wil doorzetten, doe dat dan gewoon. Misschien zul je dit dan wel eerst samen met je ouder(s) moeten bespreken, als je ouders normaal kunnen praten. Nou ik kan je alvast zeggen: mijn ouders praten niet normaal meer tegen elkaar. Zo stom! Maar in jouw geval zou ik het gewoon proberen.