Liegen

mijn moeder zegt dat mijn vader liegt. en mijn vader zegt dat mijn moeder liegt .ik weet nu niet wie de waarheid zegt??????????????????ik snap het niet meer. ik weet niet meer wie de waarheid zegt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mijn moeder zegt dingen over mijn vader. maar mijn vader wilt niet over mijn moeder praten.

7
Reacties

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
GuusanonnooZoëkayleeSandra Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Anne
Advies van jongeren
Anne

Hallo Noor,

Wat vervelemd dat het zo gaat. Heb hier ook beetje ervaring mee. Mijn ouders deden dat ook weleens.

Het heeft geholpen toen ik zei dat ik dit niet wilde. Toen hebben ze niet meer elkaar de schuld gegeven. Je kunt ook proberen om met zn drieën dit even te bespreken. Je kunt dan ook zeggen dat het niet fijn is voor je, omdat je dan niet meer weet wat de waarheid is. Want ik snap dat deze situatie niet fijn voor je is.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Leeftijd
23
Melissa
Advies van jongeren
Melissa

Beste Noor, Wat vervelend dat je er tussenin zit…. Eigenlijk is het niet zo belangrijk om te weten wie liegt en wie niet toch? Je zou eigenlijk niet in deze positie horen te zitten vind ik… mijn vader heeft ook van die periodes dat hij lullig praat over mama. Ik spreek mama niet meer en dat doet mij heel veel pijn… het is dan ook extra vervelend als papa over haar praat, negatief… ik zeg dan gewoon dat ik dat niet leuk vind. En dan doet hij het ook niet meer voor een langere tijd. Maar toch vergeet hij op… Lees verder »

Leeftijd
22
Sandra
Advies van jongeren
Sandra

Hoihoi Noor, Bedankt voor jouw berichtje op het forum. Uit mijn ervaring lijkt het me voor jou ook vervelend om tussen je vader en moeder in te staan. Wat je kan proberen is gewoon eerlijk tegen je vader en moeder te zeggen dat je het gevoel hebt dat je tussen hen in staat en dat je dat niet fijn vindt. Jij hoort als hun dochter niet op deze lastige plek te staan en dit mag eigenlijk niet op jouw schouders terecht komen. Het kan zijn dat je vader en moeder dit eigenlijk helemaal niet zo doorhebben en dan kan het… Lees verder »

Leeftijd
22
kaylee
Advies van jongeren
kaylee

lieve noor, wat fijn dat je jouw vraag met ons wilt delen. Dit lijkt mij een erg lastige situatie, ik heb ook eens in zoon situatie gezeten. mijn ouders zeiden ook vaak nare dingen over elkaar waarvan ik ook niet meer wist wat wel en niet waar was. ondertussen heb ik wel ontdekt dat je er eigenlijk later wel achter komt hoe en wat. je ouders zijn je ouders en ze houden beide erg veel van jou. en zolang jij je ouders als je lieve ouders ziet en je het bij allebei leuk hebt, zou ik je niks aantrekken van… Lees verder »

Leeftijd
18
Zoë
Advies van jongeren
Zoë

Lieve Noor, Bedankt voor je berichtje, wat goed en fijn dat je dit met ons deelt. Dat klinkt als een super verwarrende situatie, wat naar zeg!! Ik kan me goed voorstellen dat je zo niet meer goed weet wat je nou wel en niet moet geloven. Dat ze vervelende dingen over elkaar zeggen is ook super rot. Mijn ouders deden dat eerder ook weleens en daar werd ik dan super verdrietig van, dat wilde ik helemaal niet horen. Villa Pinedo heeft een hele mooie open brief aan alle gescheiden ouders. Heb je die al eens gelezen? Je vindt hem hier:… Lees verder »

Leeftijd
22
anonnoo
Advies van jongeren
anonnoo

hay lieve noor. mijn ouders zijn ook al een tijdje gescheiden. mijn vader praten ook vaak naar over mn moeder k ging dan altijd boven zitten omdat k niet hoefte te horen wat me ouders over elkaar zeiden tegen de andere stiefvader of stief moeder. je moet zeker geen kant proberen te kiezen want het is iets tussen hun zij houden niet meer van elkaar maar jij nog wel van allebei je ouders en allebei je ouders ook van jou. je moet niet altijd alles geloven wat ze zegen (ze zijn namelijk niet voor niks uitelkaar gegaan en soms zijn… Lees verder »

Leeftijd
14
Guus
Advies van jongeren
Guus

Beste Noor,
Wat vervelend voor je.
in deze situatie zit ik ook, probeer je gevoel te volgen, dat heeft bij mij altijd geholpen