Romy (11) in

Lief en leuk

Hoi Ik ben romy en ik denk soms dat mijn stiefvader me niet leuk (lief) vind en daar zit ik wel mee ik wel graag dat hij wel me lief en leuk vind

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SamanthaAmber Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha

Hoi lieve Romy, Knap dat je je vraag hier aan ons durft te stellen zeg, dapper! Vervelend om te lezen dat je het gevoel hebt dat je stiefvader je niet leuk (lief) vindt. Hoe komt het dat je dat gevoel hebt? Heb je hier al weleens met iemand over gepraat? Of heb je dit al weleens gezegd tegen je stiefvader zelf? Ik denk namelijk dat erover praten wel zou kunnen helpen. Als je er met hem over praat, misschien kan hij jou dan wel geruststellen door je te laten weten dat hij je heus wel lief en leuk vindt. Soms… Lees verder »

Amber
Amber

Hi lieve Romy! Wat verdrietig om te horen dat jij het gevoel hebt dat jouw stiefvader jou niet leuk en lief vind. Ik vond het ook heel moeilijk een band te krijgen met mijn stiefvader toen hij een relatie kreeg met mijn moeder. Ik moest heel erg wennen aan de situatie, omdat ik altijd samen met mijn moeder was. Ik had altijd gedacht dat ik mijn moeder nu moest delen met mijn stiefvader, maar dat is eigenlijk nooit zijn intentie geweest. Heb je het hier al wel eens met jouw stiefvader over gehad? Ik snap dat dat spannend is, hoor!… Lees verder »