Leren accepteren

hallo allemasl soms denk ik wat zijn mijn rechten heb ik die wel mijn ouders zijn 2jaar gescheiden maar ik weet soms niet meer wat ik moet doen soms denk ik dat het mijn schuld is alles zit bij mij in de knoop ik ga nu op terapie dat moet jou jij ook doen want dat helpt wel goed ik heb het leren accepteren en laten los laten

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
AméliePascalle Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Pascalle
Advies van jongeren
Pascalle

Lieve Sharona, Wat goed dat je hier een berichtje plaatst. Ik vind het rot voor je dat je het zo moeilijk hebt door de scheiding. Dat is ook echt een heel nare tijd. Fijn dat je therapie volgt nu. Ik vond de periode van de scheiding van mijn ouders echt heel moeilijk. Ik was ontzettend verdrietig. Het werd gelukkig wel steeds minder en nu, een paar later heb ik er bijna geen last meer van. Het is dus een moeilijke tijd maar het wordt beter! Vanaf 12 jaar mag je ook mee bepalen bij wie je wil wonen. Je mag… Lees verder »

Leeftijd
24
Amélie
Advies van jongeren
Amélie

Beste Sharona, Wat goed dat je hier je vraagt stelt. Natuurlijk heb jij rechten! Het is een beetje lastig om dat zo op te noemen, maar misschien als je hier onder in een reactie een bepaalde situatie waar je nu mee in de knoop zit omschrijft, dan kunnen we je verder helpen. Maar je hebt zeker rechten, dat is iets wat zeker is. Je hebt bijvoorbeeld het recht om je mening te geven, dus als je ouders bijvoorbeeld alles bepalen zou je eens met ze in gesprek kunnen gaan en uitleggen hoe jij erover denkt. Misschien kunnen ze dan met… Lees verder »

Leeftijd
17