Cleo (14) in

Lastig om naar mijn vader toe te gaan

Hallo, mijn ouders zijn nu al bijna 2 jaar gescheiden, mijn vader heeft een vriendin en mijn moeder is alleenstaand. Ik woon bij mijn moeder en ga om het weekend naar mijn vader. Ik vind het heel lastig om daar heen te gaan, want ik vind het lastig om met die vriendin om te gaan. Ik ben er eerder in 2018 achter gekomen dat mijn vader al met haar had toen mn ouders nog bij elkaar waren. Ik heb dit hem nooit verteld omdat ik dat niet durf, ik wil hem er niet mee confronteren. Ik zou niet weten hoe, heeft iemand misschien tips hiervoor?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Djordy
14 dagen geleden

Ik snap je en ik zoek ook tips

Sascha
15 dagen geleden

Hoi Cleo! Wat goed dat je een berichtje hebt geschreven op het forum van Villa Pinedo! Ik snap heel goed dat je deze situatie met jouw vader en zijn vriendin lastig vindt. Het is logisch dat je vaak erg moet wennen aan een stiefouder. Mijn vader heeft ook al heel wat jaren een nieuwe vrouw en ik vond dit in het begin ook erg lastig. Ik ging daar ook om de week een weekend heen. Ik begrijp dus zeker hoe jij je voelt. De band met jouw vader is wel erg belangrijk. Je zou een keer aan je vader kunnen… Lees verder »

Nisa
16 dagen geleden

Hallo Cleo,
. Ik zou er met je moeder over praten.
En praat er ook maar met je vader over als je vriendin er niet bij is.

Anoniempieee
16 dagen geleden

Hey cleo,

ik zit ongeveer in dezelfde situatie, mijn vader gaat vreemd op mijn moeder. ze zijn nog bij elkaar maar ze staan op het puntje van scheiden :'(. Het is inderdaad heel moeilijk om het te zeggen. Weet je moeder het trouwens? Dit is niet echt bepaald nuttig ofzo, maar je staat er echt NIET alleen voor <3

Cleo
8 dagen geleden
Reply to  Anoniempieee

Ja ze weet dit !! ohh super jammer dit ;(( hoop dat het snel beter word x

Lieke
16 dagen geleden

Hey Cleo zelf vind ik mijn stiefmoeder ook niet de beste ik durf niet te zeggen tegen haar of mijn vader wat ik van haar vind maar ik ga morgen met mijn vader en moeder erover praten, mijn ouders hebben geen ruzie namelijk, misschien kun jij dat ook proberen.

Groetjes Lieke

Cleo
8 dagen geleden
Reply to  Lieke

Super erg bedankt !! 🙂

jinthe
17 dagen geleden

hoi cleo,

ik snap je hartstikke goed ikzelf zou het gewoon zeggen tegen je vader als die vriendin er even niet bij is of vraag hem of je even een praatje kan maken zonder die vriendin en als je er klaar voor bent om het te vertellen breng het dan rustig dus zeg het niet heel snel zeg het gewoon rustig ik hoop dat ik hier je maa kan helpen!!!

groetjes Jinthe