Bibi (12) in

last van gedachtes over de scheiding

Hey ik ben Bibi 12 jaar ik heb echt heel veel last van gedachtes. En daar krijg ik paniek aanvallen van. Ik ben al naar normale therapie geweest en adem therapie. Het help wel maar nog niet helemaal iemand tips hoe ik mijn gedachtes over de scheiding kan verminderen? Xxx bibi

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
duru
1 jaar geleden

misschien kan je erover praten of als het echt moet kan je probeer er niet over te denken en probeer KIES

Maud
1 jaar geleden

Lieve Bibi, Wat fijn dat je een vraag hebt gesteld op het forum van Villa Pinedo. En wat vervelend dat je zoveel last hebt van gedachtes. Bij iedereen is het natuurlijk anders maar ik zat ook zoveel na t denken in m’n hoofd toen m’n ouders net waren gescheiden. Ik was er zo moe van omdat ik de hele dag door bezig was met m’n gedachtes. Wat knap van je dat je naar therapie gaat! En fijn dat dat al een beetje helpt. Soms heeft het ook tijd nodig en je zal fases hebben dat je wat meer last hebt… Lees verder »

Amber
1 jaar geleden

Hey Bibi! Wat rot dat jij zo last hebt van die gedachtes en dat jij dan ook paniekaanvallen krijgt 🙁 Ik heb daar ook wel veel last van gehad. Dan kon ik zo lang over iets nadenken en fantaseren in mijn hoofd, dat ik daar helemaal van in paniek raakte. Ik heb ook normale therapie gehad met een psycholoog, omdat ik heel veel nachtmerries had. We zijn toen ook gaan kijken naar waar die gedachtes vandaan komen en of die gedachtes écht zo zijn of dat ik er zelf wat geks van maak in mijn hoofd. Eigenlijk bleek altijd dat… Lees verder »