Ano Niem (16 jaar) in

Last van de scheiding

hooi,
mijn ouders zijn een tijdje geleden gescheiden, ik heb hier best wel veel last van! ze hebben eigenlijk geen contact meer, maar als ze contact hebben dan is het altijd ruzie of discussie. mijn broer en ik moeten alles zelf regelen over vakanties enz ( mijn ouders praten daar niet eens meer over). dit is natuurlijk best wel vervelend. kunnen we dit oplossen?

ik heb ook niet zo’n goede band met mijn stiefmoeder, voor mij is het allemaal wat te snel gegaan met nieuwe relaties en ben er nog niet echt klaar voor. mijn vader zegt dat zij het niet gewend is om ineens met 2 pubers te wonen. hoe kan ik dit verbeteren?

ik hoop dat iemand reageert! <3

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fardau
Fardau
10 dagen geleden

Hey lieve anoniem, Wat goed dat je hier je berichtje hebt geplaatst! En wat vervelend voor je dat je ouders zijn gescheiden. Het is heel logisch dat jij dat rot vindt en hier last van hebt. Mijn ouders zijn al bijna 6/7 jaar gescheiden en daar heb ik nog steeds last van. Weet dat dit dus helemaal niet erg of raar is. Ik heb ook hetzelfde meegemaakt dat mijn ouders dus een tijd ruzie/discussie hadden en dat ze niet echt normaal met elkaar konden praten. Ik heb toen tegen mijn moeder gezegd dat ik heus wel begrijp dat ze het… Lees verder »