Anoniem (15 jaar) in

Lach alle gevoelens weg

Begin januari dit jaar kreeg ik vreselijk nieuws te horen, mijn ouders gingen uit elkaar. Ik raakte in paniek en wist niet precies wat ik kon verwachten. Nu, 8 maanden later, weet ik nog steeds mijn draai niet te vinden. Ik lach al mijn gevoelens weg, praat er weinig over en moet vaak huilen als ik alleen ben. Mijn ouders hebben geen ruzie met elkaar, maar voelen gewoon niks meer. Mijn vader heeft een nieuwe vriendin, wat de pijn niet verzacht.

Ik heb geen idee wat ik moet doen, kan iemand mij helpen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Beau
Beau
9 jaren geleden

Lieve Anoniem, Dat is absoluut niet fijn om te lezen :-(. Ik kan me heel goed voorstellen dat jij jouw draai niet zo goed kunt vinden. Zoals Isabel ook schrijft, zit je nog middenin de verwerking van de scheiding en het is helemaal niet erg dat je nu nog niet zo’n goede plaats in de situatie kan geven. Tijdens de scheiding tussen mijn ouders hielp het heel erg om (toch) te praten, ondanks mijn angst om me kwetsbaar op te stellen. Praten kan met vrienden/vriendinnen, maar ook op school zijn er vertrouwenspersonen als je dat fijner zou vinden. Naast praten… Lees verder »

Isabel
Isabel
9 jaren geleden

Lieve Anoniem, Wat ontzettend vervelend dat je je draai niet kan vinden. Je zit nog middenin het verwerken van de scheiding. Toch is het heel belangrijk dat je dit niet voor jezelf houdt, maar dat je je gevoelens kunt uiten. Dit kan door je gedachten op papier te zetten, maar vaak helpt het praten met mensen ook. Ik heb zelf, toen ik jouw leeftijd had, contact gehad met schoolmaatschappelijk werk. Bij haar kon ik kwijt waar ik mee zat en zij gaf mij vervolgens handige tips om het aan te pakken. Dit was voor mij heel fijn en ik denk… Lees verder »

b
b
9 jaren geleden

Op de site Jonge Helden kan je praten/chatten met leeftijds genoten.
Sterkte!