Een Gekwetst Meisje (12 jaar) in

kl**tz*k

Heyy allemaal ik wil gwn even mijn verhaal kwijt

ongeveer een jaar geleden heeft mijn vader bekent gemaakt dat hij is vreemd gegaan dit is nu nog steeds bezig en ik vind dit erg vervelden want ik wil geen contact meer met mijn vader maar hij probeert mij te dwingen dat lukt hem niet want ik sta stevig in me schoenen ( in ieder geval als dat wel zo is ) maar hij probeert mij telkens naar allerlei musicals mee te nemen en dan premières

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kiki
Kiki
8 jaren geleden

Lief meisje, Wat heftig allemaal dit zeg!! Het is vreselijk dat je vader dat allemaal zegt. Geloof me alles wat hij zegt is niet waar! Het is natuurlijk heel moeilijk voor jou dat je je vader niet meer ziet en dat hij met een andere vrouw is… Als het klopt dat jou vader van die rare dingen zegt is dat hellemaal geen goede vader voor jou! En later krijgt hij vast SPIJT van wat hij heeft gezegd of gedaan. Dan gaat hij inzien hoe fout hij bezig is! Wat goed dat jij gelukkig wel sterk in je schoenen staat en… Lees verder »

Nadia
Nadia
8 jaren geleden

Lief gekwetst meisje, Wat goed dat je dit berichtje op ons forum plaatst! Ik denk dat ik heel goed kan begrijpen hoe je je op dit moment voelt. Zelf heb ik ook een vader die vreemd is gegaan en doordat ik, net als jij verteld, zo boos op hem ben geweest, heb ik nu al een aantal jaar geen contact meer met hem. Dat je boos bent op je vader en geen contact meer met hem zou willen door wat hij heeft gedaan, kan ik heel goed begrijpen. Heel veel mensen hebben dezelfde dingen tegen mij gezegd als wat jij… Lees verder »

pim
pim
8 jaren geleden

Beste, Wat een heftig verhaal, maar als je inderdaad stevig in je schoenen staat zul je er vast wel goed uit komen. Als eerst wil ik zeggen dat het inderdaad wel je vader blijft, maar het blijft ook een mens, en mensen maken fouten ook al is het moeilijk te begrijpen soms willen / krijgen mensen bepaalde gevoelens of bepaalde behoeftes die ze niet kunnen krijgen in hun normale leven. Daardoor kan je een beetje ontsporen en rare dingen gaan doen. Ik vind wel dat de dingen die hij doet en zegt totaal niet kunnen, maar je weet natuurlijk wel… Lees verder »