G (12 jaar) in

Knipperlicht relatie

Hoi iedereen,

Ik ben G (12) en zit in een moeilijke situatie. Mijn ouders zitten in een soort knipperlicht relatie. De ene keer is het super gezellig thuis en de andere keer wil ik niet eens naar huis. Ook heb ik een puberende broer. Als hij thuiskomt gamed hij alleen. Ik praat vaak met mijn moeder over de situatie maar zou graag een keer advies willen van kinderen van mijn leeftijd! Of jonger/ouder natuurlijk. Zou iemand mij een tip of bericht willen sturen?

alvast bedankt!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emm
Emm
1 maand geleden

goed dat je moeder het weet!hier is helaas weinig aan te doen.vraag je broer anders of hij meer tijd met je wilt doorbrengen.of speelt hij soms minecraft en fortnicht?ga dit dan ook spelen.zo snap je zijn verslaving én kun je toch met hem praten.welliswaar online,maarja.

Marthe
1 maand geleden

Hoi G, wat goed dat je een berichtje hebt gestuurd naar dit forum! Ik kan me goed voorstellen dat de knipperlicht relatie van jouw ouders onrustig en misschien zelfs onveilig voelt. En dan ook nog eens een puberende broer! Mijn zus heeft ook heel lang gepuberd vroeger, dus ik weet hoe vervelend dat voelt… Heb je met jouw ouders gepraat over hoe de situatie voor jou voelt? Misschien kun je ze op een goede dag eens bij elkaar zetten en vertellen dat je graag zou willen dat de sfeer langer leuk blijft. Vertel ze bijvoorbeeld hoe jij het graag zou… Lees verder »

Puck
1 maand geleden

Heyy G, Ik ken deze situatie een beetje mijn ouders zijn gescheiden, maar zien elkaar nog best vaak wat ook meestal niet helemaal goed loopt. Als ik jou was zou ik eens aan je broer vragen hoe hij over deze situatie denkt. Misschien gamed hij wel zo veel omdat hij liever ook niet wil weten hoe het gaat tussen jullie ouders. Misschien vindt hij het ook lastig. Als je er geen goed gevoel over hebt kan je ook na school met vrienden afspreken dan heb je toch lol en hoef je even niet naar huis. Ik hoop dat ik je… Lees verder »