Rhea (10) in

Kleding bij vader

Mijn vader stuurde mij een bericht over dat ik al mijn kleren die ik met hem heb gekocht mee naar hem mee zou moeten nemen maar ik draag maar een outfit dus heb ik minder bij mijn moeder wat moet ik nu doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rhea
2 jaren geleden

Dankjewel ik heb het er over gehad en het gaat al iets beter

F
F
2 jaren geleden

Hee lieve Rhea, ik snap helemaal dat jij je afvraagt wat je kan doen in deze situatie. Ik sluit me ook eigenlijk helemaal aan bij wat Sophie jou vertelt, ik heb ook ongeveer hetzelfde gehad. Mij hielp het ook om het bespreekbaar te maken met mijn vader en moeder. Ik probeerde hen uit te leggen dat ik vind dat het niet moet uitmaken welke kleren waar zijn, maar dat ik kan meenemen en kan dragen wat ik zelf wil! Zou het jou ook helpen om dat te vertellen? Daarin mag je zeker voor jezelf opkomen! Als je niet weet hoe… Lees verder »

Sophie Braat
2 jaren geleden

Hee Rhea, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden om deze vraag te stellen! Jouw vraag herken ik heel erg. Mijn ouders wilde altijd dat ik de kleren aanhad die zij voor mij hadden gekocht. In de ochtend keek ik niet naar welke kleren in graag aan wilde doen maar van wie welke kleren waren dus die moest ik dan die dag aandoen. Dit vond ik eigenlijk altijd best wel een gedoe. Ik snap dat jij dit een vervelende situatie vindt en het lastig is om hiermee om te gaan. Wat bij mij heel erg hielp is om het… Lees verder »