anoniem (11) in

Klaar met alles, ik ben op

Hallo allemaal ik ben heel blij dat ik op villa pinedo ben gekomen mijn ouders zijn nu al 2 jaar uit elkaar maar mijn ouders zaten niet in een normale scheiding maar een vechtscheiding ze zijn nu al heel lang bezig met rechtzaken en ik ben heel blij dat dat nu gestopt is want wij willen bij mama wonen in valkenburg en van school veranderen en het is nu 99 procent zeker dat het mag naar twee jaar rechtzaken en hulp van anderen maar door al dat geregel wordt ik soms zo op en ben ik klaar er mee maar ik wil wel naar mama wat kan ik doen aan dat ik soms klaar ben met alles en gewoon op ben heeft iemand tips

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Suzanne
Forum Redactie
Suzanne(@suzanne)
24 dagen geleden

Hee lieve Anoniem, Ik herken me zo erg in jou verhaal! Soms vind ik he zó stom dat mijn ouders uit elkaar zijn gegaan en dat ik daar zo veel last van heb. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8 was, en nog steeds ben ik daar af en toe verdrietig over. Gelukkig wel al een stuk minder dan vroeger. Je bent dus niet alleen! Het is helemaal oke om soms even klaar te zijn met alle ruzie’s en scheidingsdingen. Je kunt bij Villa Pinedo een buddy aanvragen met wie je van alles kan bespreken. Is dat misschien iets voor… Lees verder »

Ella
24 dagen geleden

Lieve Anoniem, Wat fijn dat jij heel blij bent dat je op ons forum bent gekomen. Je vertelt dat je ouders twee jaar zijn gescheiden en dat ze al heel lang bezig zijn met rechtszaken. Ik kan me niet voorstellen hoe vervelend dat voor jou moet zijn! Verder schrijf je dat je bij je moeder wilt wonen en van school wilt veranderen. En dat je door al dat geregel op bent en er klaar mee bent. Als ik jou verhaal zo lees dan snap ik dat je op bent en dat je er soms klaar mee bent. Er zijn ook… Lees verder »

Alise
26 dagen geleden

Hey, wat irri. Vanaf 12 jaar krijg je een brief dat je je mening mag geven over wat je wil. Ze gaan dan in gesprek met je ouders en willen er dan op die manier overeen met elkaar komen. Ik hoop voor je dat je snel 12 wordt, want als je het zo leest wil je absoluut bij je moeder wonen. Suc6

Anoniempje
26 dagen geleden

Hoi, ja ik snap je hoor mjjn ouders zijn al heel me leven uit elkaar maar hebben rond me 5e ook met rechtzaken gezeten. Als ik mij ff op voel of er klaar mee ben, dan ga ik even praten met mijn bestie of mijn zus. Even m’n hoofd leeg maken. Dat is het beste ff lekker ergens anders aan denken. Het is super super klote dat je met ouders zit die moeilijk doen maar probeer dan bij jezelf te blijven en jezelf te stimuleren dat jij wel een leuk leven kunt hebben.