ashley (15 jaar) in

Kijk naar me

Zelfs wanneer ik huil kijk je niet naar me,
zelfs als ik schreeuwen ben je te druk met je eigen problemen ….
Ik kan hier niet mee omgaan
Ik kan geen glimlach blijven faken
Ik kan het niet papa ben blij dat je besloot om te scheiden, maar papa kijk naar me en wees niet zo dom wij zijn gelukkig maar ik voel alleen omdat je niet kijkt naar mij en mijn problemen die ik huil niet van de scheiding alleen omdat ik zoveel meer weet nu, ik weet niet wat te doen ..
Ik had het niet eens willen weten, mama ik wil niet horen dat het mijn fout is dat je kanker hebt!
Papa ik wil niet om een ​​stuk speelgoed te zijn, als je niet wilt dat ik hier woon zeg het en ik vertrek, mama wil ook niet dat we naar haar komen maar ik overleef !
Het is nu 4 weken geleden dat we zijn vertrokken maar alles is enkel moeilijker geworden in die 4 weken …
Ik weet niet wat te doen met mijn gevoelens het enige wat ik kan is verdrietig
zijn en hopen dat ik snel 18 ben en het huis uit kan !
Was dat bij jullie ook zo dat beide ouders je eiig niet wouden hebben ? Pff 🙁 het kwets me echt enorm ….

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ashley
ashley
9 jaren geleden

Ik heb een zus , maar we hebben een nogal verschillend karakter zeg maar cheyenne gaat er nogal anders mee om dan mij , mijn broer tja wat zal ik daar over zeggen dat is een behoorlijk probleem geval en ik heb niet zoveel met hem …. Ik woon nu bij mijn oma dus die weet wel hoe het gaat maar wil er niets over horen … En ik wil mama en papa ook niet in de weg staan zeg maar dus een brief schrijven tja ik denk dat ze het zelf al moeilijk genoeg hebben … Helaas heb ik… Lees verder »

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Lieve Ashley, Als ik zo je berichtje lees dan heb je het momenteel niet makkelijk. Goed dat je hier je verhaal deelt, want ondanks dat het soms niet zo lijkt: je bent niet de enige. Heb je broers, zussen, vriendinnen of vrienden die je hier bij kunnen helpen? Zodat je in ieder geval niet alleen met dit allemaal rond loopt, en je je hart kunt luchten? Misschien dat zij, of misschien een opa of oma, of een vertrouwenspersoon op school je hierbij kunnen helpen? Toen ik in de vierde zat, ben ik naar mijn mentor toegestapt en heb ik alles… Lees verder »