Lisa (10) in

Kiezen tussen ouders

Hoi ik ben lisa mijn ouders zijn uit elkaar me vader liegt heel veel hij maakt mij zwart soms heb ik de gevoel dat ik tussen me ouders moet kiezen hebben jullie tips voor mij dat zal fijn zijn.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jaimy
21 dagen geleden

Haaii lieve Lisa,   Wat goed dat je deze vraag hier stelt!!   Ik heb ook het gevoel gehad dat ik tussen mijn ouders moest kiezen. Ik woon altijd al bij mijn moeder. Alleen wanneer ik dan bij mijn vader was geweest, dan ging ik altijd met een raar gevoel weg. Alsof ik niet weg mocht, maar dat wilde ik wel. Ik wilde niet bij hem wonen en dat was ook altijd zo besloten. Wanneer we dan leuke dingen hadden gedaan zei hij ‘s avonds altijd dat het altijd zo leuk kan zijn bij hem. Ik moest maar gewoon bij… Lees verder »

Myrthe
24 dagen geleden

Het gevoel van kiezen is geen raar gevoel, als je ouders scheiden heb je als kind dat gevoel heel vaak. Heb ik zelf ook gehad. Je wilt natuurlijk ook niet boos worden op je vader, maar je vind het wel vervelend dat hij niet eerlijk is. Maar je kan wel aangeven bij je vader dat je het belangrijk vind als hij eerlijk tegen jou is, omdat jij dat ook tegen hem bent. En het is ook lastig denk ik om het hier met je moeder over te hebben, omdat je dan juist kant kiest voor je gevoel, wat je niet… Lees verder »