Mikey (11 jaar) in

Keihard laat vallen

moet morgen een dyslexie test doen, mijn vader beloofde mee te rijden maar na heel veel mailtjes en sms’jes van mijn moeder naar mijn vader blijkt dat hij ons keihard laat vallen voor een andere vrouw die niet wil dat we contact hebben!
met kerst en oud en nieuw is hij mij ook al niet komen halen… in plaats daarvan heeft hij scarface op zijn arm laten tatoeëren pff …
waarom moet ik hem vader noemen??
ik weet alleen dat ik een moeder heb die alles alleen moet doen…

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Ha Mikey! Dank je wel voor je berichtje. Heel vervelend dat je vader zijn afspraken niet nakomt, ik snap dat je je daardoor afvraagt waarom je hem nog wel je vader moet noemen als hij voor jouw gevoel toch niet echt naar je omkijkt. Dat gevoel heb ik ook heel vaak gehad met mijn vader, als we een datum hadden geprikt en hij ging niet door. Misschien is het een idee, zoals Aron al aankaart, om eens zelf met je vader te bellen? Zo te lezen gaat de communicatie op dit moment tussen je ouders. Door zelf met je vader… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo Mikey, Wat vervelend om te lezen dat jouw vader de afspraken niet nakomt en jullie in de steek laat. Het klinkt alsof het allemaal erg onverwachts is gebeurd. Dat moet vast heel erg moeilijk voor jou zijn geweest. Ik zou eens proberen om erover te praten met jouw moeder. Misschien heeft zij wel een idee wat jullie het beste kunnen doen. Je zou er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om jouw vader eens op te bellen. Als hij hoort hoe jij je voelt, dan doet dit ook iets met hem. Het zal jouw vader aan het denken zetten. Laat… Lees verder »