'anoniem ' (12 jaar) in

Kapot van verdriet

‘Beste gescheiden ouders van kinderen. Ook al is je scheiding allang gelden. Je kind durft vaak niet te zeggen dat hij/zij er nog niet over heen is. En dat hij/zij nog verdriet heeft.
Ik ben ervaren mijn ouders zijn 6 jaar geleden gescheiden en vanbinnen ga ik nog steeds kapot van verdriet’

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yannick
Yannick
9 jaren geleden

Beste anoniem, Super moedig van je dat je dit zo omschrijft, terwijl je van binnen nog veel pijn en verdriet voelt. Dat vind ik knap van je! Je hebt helemaal gelijk. Een scheiding heeft zoveel gevolgen. Niet alleen voor de ouders, ook voor de kinderen. En vaak zien ouders dat niet of in ieder geval niet volledig. Mijn ouders zijn ook sinds zes jaar uit elkaar. Toch voel ik bijna geen verdriet meer, terwijl ik jaren geleden helemaal ontspoorde. Ik ging roken, teveel drinken en feesten, en bleef maar huilen. Soms ‘om niets’. Uiteindelijk ben ik gaan praten met een… Lees verder »

Nina
Nina
9 jaren geleden

Lieve anoniem, Dankjewel voor je berichtje op ons forum. Wat fijn dat je ons op deze manier wilt helpen om ouders van gescheiden kinderen te laten inzien wat de gevolgen voor kinderen kunnen zijn. Het is inderdaad zo dat het niet uit maakt hoe lang de scheiding is geleden, het blijft vaak enorm moeilijk! Nu even over jou, je schrijft dat je nog steeds heel erg verdrietig bent. Dit vind ik naar om te horen.. Als jij het fijn vindt om af en toe met ons te delen hoe jij je voelt over een bepaalde situatie of als je een… Lees verder »