Kan niet zeggen wat ik vind

mijn ouders hebben een vechtscheiding en mijn vader wilde niet scheiden maar mijn moeder al langere tijd en op gegeven moment had mijn moeder een nieuwe vriend en mijn vader gaf/geeft de schuld van de scheiding nu dus aan de nieuwe vriend van mijn moeder en soms zelf aan mij….
ik kan niet eens bij mijn vader zeggen wat ik echt vind (dat is namelijk dat ik hem iets vind dat niet zo leuk is en ik de nieuwe vriend van mijn moeder hartstikke aardig vind) en ik heb laatst mijn eindmusical van groep 8 gehad en toen heb ik de vriend van mijn moeder uitgenodigd en mijn vader maar blijkbaar moet ik volgens mijn vader rekening hoeden met HEM bij met wie IK uitnodig bij MIJN eindmusical…
ik weet niet meer wat ik moet doen..

wie kan mij helpen???

Reacties

2 Reacties op "Kan niet zeggen wat ik vind"

Laat het mij weten wanneer er
avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Lotte
Advies van jongeren

Wat vervelend dit zeg! Misschien kun je dit is bespreken als hij zich bijvoorbeeld blij of goed voelt en het dan probeert aan te kaarten. En gewoon zo eerlijk mogelijk bent en alles probeert uitleggen. Misschien is het ook wel fijn om dit te bespreken met je moeder. Het naarste vind ik wat hij jou de schuld geeft van de scheiding. Want dat is niet waar!! Dat is zo gemeen om je kind daar de schuld voor te geven. Want dit is tussen jou ouders. Jij hebt er ook niet omgevraagd.

Leeftijd
15
Ruben
Advies van jongeren
Hallo, Wat een vervelende situatie. Ik kan begrijpen dat het erg frustrerend is dat je vader je niet aanhoort en hij zich niet zo netjes gedragen heeft tijdens jouw eindmusical. Is het misschien een optie om dat wat jij vindt van je vader, en ook waarom, op te schrijven in een brief die je aan je vader geeft of naar hem stuurt? Als je van je vader de kans niet krijgt om te zeggen wat je vindt, is een brief een uitstekende manier om tóch over te brengen wat je vindt. Misschien is hij na het lezen van jouw brief… Lees verder »
Leeftijd
17
wpDiscuz